.
Отговор в тема
Страница 1 от 14 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 346
    Супер фен
    Град
    България

Каква зодия сте с половинката?

Въпросът е ясен.Също какво мислите за връзките м-ду еднакви зодии/рак-рак,овен-овен,козирог-козирог/,дали изобщо е възможно?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе това със зодиите е доста относително то не зависи само от това но и от асцидента и тн така че :Д
    а колкото до връзка между двама от една зодия ми защо не ? ако си пасват няма лошо
    бих казала че хората с еднакви зодии по-скоро имат сходни черти отколкото напълно еднакви характери(макар че не се знае дали това е естествено или просто втълпено след като е прочетено нещо за зодията)
    но като цяло съм забелязала че си пасват еднакви стихии (в смисъл вода-вода, въздух-въздух и тн)
    пасват си също огън-въздух и земя-вода :Д но туй са глупости отиват
    по темата ще кажа че съм била с лъв и с него да се изпотрепем направо кой а командори (защото аз като близнак не търпя задушаващи хора) а с дева се изпокарахме и се оказа устатник и половина иначе бягам от скорпиони и раци просто не знам що тия хора(дори за приятели само) са ми задушаващи ;d
    иначе обожавам водолеите и везните
    водолеите са щури а везните романтични
    edit сега съм сингъл :Д
    Последно редактирано от пAteNцЕ : 06-05-2012 на 15:30

Супер фен
    Град
    България
    и аз съм сингъл и съм рак,и не се разбирам добре с лъв,просто и мен ме задушават,искат да командват
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

аз съм везни. хд
    разбирам се с близнаци; скорпион и риби. ;д
    с хора с зодия овен изобщо не се разбирам, както и с раците и девите
    а и съм сингъл ;д ;д

ами с овен не се разбираш щото са ти противоположен знак :Д
    омг щу работи излишни знам гугъла е пълен с кви ли не статии потърсете за зодиите и ще намерите доста инфо ама иска време и зор да се прочете и запомни

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Въобще не вярвам в тези глупости. Хич не си пасвам по характер с това, което се предполага, че трябва да важи за скорпион. И той не е баш риби. И сме много щастлива двойка, въпреки че май се предполага да не сме.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Аз съм овен Иии се кльопах с риби по едно време обаче тва беше огрооооомна грешка Иначе овен и овен не става.. Обаче мисля, че може да има(и има) връзки - хора еднакви зодии.

(тва не е по темата - не го четете ) Чела съм, че примерно въздушните зодии се кльопат с въздушните, огнените с огнените и така

Супер фен
    Град
    България
    xhahx Това "кльопат" много ме радва

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    телец съм аз
    той е водолей
    уж се разбираме горе-долу
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на pepochko
    аз съм телец а любимата ми е зодия везни и не съм бил с момиче което да е телец

Кирилицата е задължителна!

GregoryHouse
    Последно редактирано от GregoryHouse : 06-06-2012 на 17:52 Причина: латиница

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз съм дева, а приятелят ми е лъв. Понякога не можем да се понасяме, но много се обичаме. 2 години вече се търпим, пък и живеем заедно, няма как от време на време да не се дразним един на друг
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз съм дева, той-близнаци.
    Не знам дали зодиите ни си подхождат, обаче сме щастливи заедно, въпреки че се караме чат-пат.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз съм телец,той скорпион.По принцип пише,че няма много разбирателство.. е,да караме се много често но пък си умираме един за друг

Мега фен
    Град
    <3
    Пу за мен скорпионите! ^^ И раците от части...
    Телците също ме привличат, но и отблъскват и ироничното е, че и в двата случая става въпрос за едни и същи неща. Т.е. нещо, което ме отвращава страшно много, в същото време ме и очарова. Това им харесвам на тях. Очарователно ужасни са. ;Р И все пак за любовна връзка не ги искам (на теория. Колкото и голяма маниачка да съм на тая тема, не си избирам хората според зодиите им.). Предпочитам да се уча от тях, ако се привържа, биха ме наранили много и сигурно само щяхме да се дразним. (така де... те не са виновни, а аз че съм толкова такова... бла... да..)

Девите са ми е черния лист, т'ва не са мъже. ;О
    А със стрелците... разочароваме се взаимно... и с мъже и с жени. До сега само 1-2 стрелеца не са ме отблъсквали, но не ги и познавам достатъчно добре. Не, няма да говоря пак за тях, мога много да изпиша.
    И като цяло като говоря на тая тема се чувствам тъпа, повърхностна и неадекватна, ако не ми вярват. Всъщност малко се обиждам ако ме мислят за такава, защото се интересувам от това и именно защото не ми уважават интересите ме карат да се чувствам по гореспоменатия начин, а съвсем не се мисля за такава реално.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Въобще не вярвам в тези глупости. Хич не си пасвам по характер с това, което се предполага, че трябва да важи за скорпион. И той не е баш риби. И сме много щастлива двойка, въпреки че май се предполага да не сме.
    ТаЗ комбинация по принцип е перфектна на теория. Дори бих казала перфектна и за двата знака. Като може да се добави и рак.

*Оф спирам се.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Абе, телците сме големи шматки.

И за девите мъже съм съгласна.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз съм януарски козирог, той е юлски лъв.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Аз съм телец, той е риби, уж се разбираме, ама само от време на време.

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Аз съм водолей, той - скорпион.

аз съм водолей,а той стрелец разбираме се..от време на време се караме и то само за глупости

и аз съм съгласна за мъжете деви! ПУ
    като гледам всичките тука как сте се писали може и по некво си там написано да не можете да сте заедно въпреки това явно астролозите бъркат ...

аз сам лъв, той е дева... може да се каже, че се разбираме..хем сме приятели, който могат да си споделят и дават съвети, хем и много се обичаме

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от newgravity Виж мнението
    Аз съм рак... "половинка" нямам
    АКО ВИДЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕ ПУСКАШ ЛИНК НА ТЪПАТА СИ ИГРА, ЩЕ СИ ПОЧИНЕШ ОТ ФОРУМА.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз - козирог, той - стрелец.

Разбираме се. А отношенията и връзката не зависи от подобна простотия. Това със зодиите е абсолютна глупости, няма накъде повече да е просто.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Аз - козирог, той - стрелец.
    ако позволиш въпрос - как се справяш с динамичността му, вятърничавостта, болния оптимизъм? или един на друг извеждате силните си страни и покривате слабите?
    //вълнувам се от темата. мен лично ме смущава интензивната експресия на стрелците. едва ли не няма никаква цедка, сдържаност, такт, всичко е овъншнено, демонстрирано, ако е пред хора - още по-добре. това е някаква форма на ексхибиционизъм. аз като козирог имам проблем с театрализирането на личните си мисли и емоции, а когато става въпрос за интимни такива, става още по-... не е неловко, неудобно, ами грубо, обезсмислящо, обезценяващо ги...

по темата - свободна съм. занимавам се с въздушни и огнени знаци тази година.:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си