- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
Въобще не вярвам в тези глупости. Хич не си пасвам по характер с това, което се предполага, че трябва да важи за скорпион. И той не е баш риби. И сме много щастлива двойка, въпреки че май се предполага да не сме.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пу за мен скорпионите! ^^ И раците от части...
Телците също ме привличат, но и отблъскват и ироничното е, че и в двата случая става въпрос за едни и същи неща. Т.е. нещо, което ме отвращава страшно много, в същото време ме и очарова. Това им харесвам на тях. Очарователно ужасни са. ;Р И все пак за любовна връзка не ги искам (на теория. Колкото и голяма маниачка да съм на тая тема, не си избирам хората според зодиите им.). Предпочитам да се уча от тях, ако се привържа, биха ме наранили много и сигурно само щяхме да се дразним. (така де... те не са виновни, а аз че съм толкова такова... бла... да..)
Девите са ми е черния лист, т'ва не са мъже. ;О
А със стрелците... разочароваме се взаимно... и с мъже и с жени. До сега само 1-2 стрелеца не са ме отблъсквали, но не ги и познавам достатъчно добре. Не, няма да говоря пак за тях, мога много да изпиша.
И като цяло като говоря на тая тема се чувствам тъпа, повърхностна и неадекватна, ако не ми вярват. Всъщност малко се обиждам ако ме мислят за такава, защото се интересувам от това и именно защото не ми уважават интересите ме карат да се чувствам по гореспоменатия начин, а съвсем не се мисля за такава реално.
ТаЗ комбинация по принцип е перфектна на теория. Дори бих казала перфектна и за двата знака. Като може да се добави и рак.
*Оф спирам се.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.