- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
Въпросът е ясен.Също какво мислите за връзките м-ду еднакви зодии/рак-рак,овен-овен,козирог-козирог/,дали изобщо е възможно?![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
абе това със зодиите е доста относително то не зависи само от това но и от асцидента и тн така че :Д
а колкото до връзка между двама от една зодия ми защо не ? ако си пасват няма лошо![]()
бих казала че хората с еднакви зодии по-скоро имат сходни черти отколкото напълно еднакви характери(макар че не се знае дали това е естествено или просто втълпено след като е прочетено нещо за зодията)
но като цяло съм забелязала че си пасват еднакви стихии (в смисъл вода-вода, въздух-въздух и тн)
пасват си също огън-въздух и земя-вода :Д но туй са глупости отиват
по темата ще кажа че съм била с лъв и с него да се изпотрепем направо кой а командори (защото аз като близнак не търпя задушаващи хора) а с дева се изпокарахме и се оказа устатник и половинаиначе бягам от скорпиони и раци просто не знам що тия хора(дори за приятели само) са ми задушаващи ;d
иначе обожавам водолеите и везните
водолеите са щури а везните романтични
edit сега съм сингъл :Д
Последно редактирано от пAteNцЕ : 06-05-2012 на 15:30
и аз съм сингъли съм рак,и не се разбирам добре с лъв,просто и мен ме задушават,искат да командват
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
аз съм везни. хд
разбирам се с близнаци; скорпион и риби. ;д
с хора с зодия овен изобщо не се разбирам, както и с раците и девите
а и съм сингъл ;д ;д
ами с овен не се разбираш щото са ти противоположен знак :Д
омг щу работи излишни знам гугъла е пълен с кви ли не статии потърсете за зодиите и ще намерите доста инфо ама иска време и зор да се прочете и запомни![]()
Въобще не вярвам в тези глупости. Хич не си пасвам по характер с това, което се предполага, че трябва да важи за скорпион. И той не е баш риби. И сме много щастлива двойка, въпреки че май се предполага да не сме.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз съм овенИии се кльопах с риби по едно време обаче тва беше огрооооомна грешка
Иначе овен и овен не става.. Обаче мисля, че може да има(и има) връзки - хора еднакви зодии.
(тва не е по темата - не го четете) Чела съм, че примерно въздушните зодии се кльопат с въздушните, огнените с огнените и така
![]()
xhahx![]()
Това "кльопат" много ме радва
![]()
![]()
аз съм телец а любимата ми е зодия везнии не съм бил с момиче което да е телец
![]()
Кирилицата е задължителна!
GregoryHouse
Последно редактирано от GregoryHouse : 06-06-2012 на 17:52 Причина: латиница
Аз съм дева, а приятелят ми е лъв. Понякога не можем да се понасяме, но много се обичаме. 2 години вече се търпим, пък и живеем заедно, няма как от време на време да не се дразним един на друг![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз съм дева, той-близнаци.
Не знам дали зодиите ни си подхождат, обаче сме щастливи заедно, въпреки че се караме чат-пат.
Пу за мен скорпионите! ^^ И раците от части...
Телците също ме привличат, но и отблъскват и ироничното е, че и в двата случая става въпрос за едни и същи неща. Т.е. нещо, което ме отвращава страшно много, в същото време ме и очарова. Това им харесвам на тях. Очарователно ужасни са. ;Р И все пак за любовна връзка не ги искам (на теория. Колкото и голяма маниачка да съм на тая тема, не си избирам хората според зодиите им.). Предпочитам да се уча от тях, ако се привържа, биха ме наранили много и сигурно само щяхме да се дразним. (така де... те не са виновни, а аз че съм толкова такова... бла... да..)
Девите са ми е черния лист, т'ва не са мъже. ;О
А със стрелците... разочароваме се взаимно... и с мъже и с жени. До сега само 1-2 стрелеца не са ме отблъсквали, но не ги и познавам достатъчно добре. Не, няма да говоря пак за тях, мога много да изпиша.
И като цяло като говоря на тая тема се чувствам тъпа, повърхностна и неадекватна, ако не ми вярват. Всъщност малко се обиждам ако ме мислят за такава, защото се интересувам от това и именно защото не ми уважават интересите ме карат да се чувствам по гореспоменатия начин, а съвсем не се мисля за такава реално.
ТаЗ комбинация по принцип е перфектна на теория. Дори бих казала перфектна и за двата знака. Като може да се добави и рак.
*Оф спирам се.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе, телците сме големи шматки.
И за девите мъже съм съгласна.
Аз съм януарски козирог, той е юлски лъв.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз съм телец, той е риби, уж се разбираме, ама само от време на време.
Аз съм водолей, той - скорпион.
аз съм водолей,а той стрелецразбираме се..от време на време се караме и то само за глупости
![]()
и аз съм съгласна за мъжете деви! ПУ![]()
като гледам всичките тука как сте се писали може и по некво си там написано да не можете да сте заедно въпреки това явно астролозите бъркат ...![]()
аз сам лъв, той е дева... може да се каже, че се разбираме..хем сме приятели, който могат да си споделят и дават съвети, хем и много се обичаме
http://vbox7.com/play:658bb625 (music)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз - козирог, той - стрелец.
Разбираме се. А отношенията и връзката не зависи от подобна простотия. Това със зодиите е абсолютна глупости, няма накъде повече да е просто.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ако позволиш въпрос - как се справяш с динамичността му, вятърничавостта, болния оптимизъм? или един на друг извеждате силните си страни и покривате слабите?
//вълнувам се от темата. мен лично ме смущава интензивната експресия на стрелците. едва ли не няма никаква цедка, сдържаност, такт, всичко е овъншнено, демонстрирано, ако е пред хора - още по-добре. това е някаква форма на ексхибиционизъм. аз като козирог имам проблем с театрализирането на личните си мисли и емоции, а когато става въпрос за интимни такива, става още по-... не е неловко, неудобно, ами грубо, обезсмислящо, обезценяващо ги...
по темата - свободна съм. занимавам се с въздушни и огнени знаци тази година.:Д