От самото начало имате смътното усещане, че нещо не е както трябва, но не можа да определите какво, както се казва: „прекалено хубаво е, за да е истина“. Предстои Ви да откриете, че Близнаците са прекалено лекомислени, много бъбриви, ужасно непоследователни, разхвърлени и неподредени – все недостатъци, които на Вас Ви липсват. Именно те ще Ви изиграят лоша шега и ще бъдат в основата на конфликтите във връзката ви. Това което ви обединява е сходния начин на мислене, който дължите на общия управител на зодиакалните ви знаци – планетата Меркурий. Но дали това ще е достатъчно, за да поддържа огъня във връзката?
Една от приятните изненади във вашата връзка е степента на сексуална съвместимост, която е учудващо висока.
Това пише за нас, дева и близнаци.
Да, в началото си повтаряхме, че е прекалено хубаво, за да е истина, но дори за секунда не сме си помисляли, че нещо не е както трябва. Връзката ни започна по много красив начин, разви се още по-добре, сега продължава да се развива към все по-хубаво и по-хубаво.
Не знам дали Меркурий ни поддържа огъня във връзката, но факт е, че недостатъците на другия не ни пречат. Заедно сме от толкова време, защото приемаме другия с всичките му недостатъци и отрицателни качества, които има.
Последното изречение няма да го коментирам. Вярно е.

Не вярвам попринцип много в зодиите, но единственото, в което съм сигурна е, че аз с телци не се разбирам.
Прекалено много хора се насъбраха, за да е просто съвпадение.