- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
aw как пита, аз не се имам за компетентна, а и нещата, които знам са си от чисто наблюдение и мнооого четене в нета : D Всичко си е индивидуално и не си избирам хората по това каква зодия са.
Иначе...
Двата знака са противоположни... стрелеца е огнен знак, рака е воден...
Аз съм воден (рибите и раците си приличаме) и бях със стрелец доста дълго... Има привличане, има някакъв уют, но са адски различни... съвместно бъдеще нямаше как да имаме... Стрелците са искрени... и заядливи с тая си искреност... заядливи с истината... можеш да знаеш, че са прави, те също и да продължават да ти я натякват тая истина... карат те да се чувстваш виновен.. не са злобни, никак даже, много са добродушни и винаги ще ти помогнат, винаги... но трудно си на една вълна с тях... остроумни и забавни са, но наистина трудно и с много разговори успяваш да ги накараш да те изслушат и разберат... Те обичат да са прави и човека срещу тях да го разбере... Обичат да се шегуват с чуждото нещастие и са страшни оптимисти... ех... просто... могат да са перфектни за връзка, но ако си някой като тях... или по-точно ако не си някой духовно и облачно извисен, рисуващ свои светове и такива ти неща... като мен... Те се дразнят от такива илюзорни и нереални неща, защото самите те са реалисти... мф... айде спирам, че мога много да говоря
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.