Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
Щрудке, рак със стрелец може ли да съжителства по някакъв начин във връзка?
aw как пита, аз не се имам за компетентна, а и нещата, които знам са си от чисто наблюдение и мнооого четене в нета : D Всичко си е индивидуално и не си избирам хората по това каква зодия са.

Иначе...
Двата знака са противоположни... стрелеца е огнен знак, рака е воден...
Аз съм воден (рибите и раците си приличаме) и бях със стрелец доста дълго... Има привличане, има някакъв уют, но са адски различни... съвместно бъдеще нямаше как да имаме... Стрелците са искрени... и заядливи с тая си искреност... заядливи с истината... можеш да знаеш, че са прави, те също и да продължават да ти я натякват тая истина... карат те да се чувстваш виновен.. не са злобни, никак даже, много са добродушни и винаги ще ти помогнат, винаги... но трудно си на една вълна с тях... остроумни и забавни са, но наистина трудно и с много разговори успяваш да ги накараш да те изслушат и разберат... Те обичат да са прави и човека срещу тях да го разбере... Обичат да се шегуват с чуждото нещастие и са страшни оптимисти... ех... просто... могат да са перфектни за връзка, но ако си някой като тях... или по-точно ако не си някой духовно и облачно извисен, рисуващ свои светове и такива ти неща... като мен... Те се дразнят от такива илюзорни и нереални неща, защото самите те са реалисти... мф... айде спирам, че мога много да говоря