.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 346

Hybrid View

Повече от фен Аватара на embraceme
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Сега видях това.
    Аз други риби освен мен не обичам. :> хаха
    Така де... с мъжките можем да имаме много общи теми/възгледи и т.н. Всъщност можем да си паснем много добре, ама изобщо не ме привличат в любовен/сексуален план. Ей тъй за приятелчета са перфектни.
    Но женските... добре... с някоИ може... но падне ли ми се някоя като мен... НЕ... Не обичам хората като мен. Ужасно е. Дразнят ме. И то все са някакви артЪ, суб-пост-псевдо глупости, които ме дразнят. Фалшивеят ми супер много. Може изобщо да не са такива, но са прикрити и имат купища страни/маски и т.н. които ВИНАГИ усещам и това... абеее не ги искам. Има такива, които са ми приятни, има и такива, с които не искам да съм в близост.

Какво да ти кажа... хаха
    Ние сме вечно в облаците, вечно във филма, адски ревливи, много тънкообидни особено от хора, които обичаме, много отдадени, като цяло всичко ни е на макс. :>
    Някви тъпи интроверти сме. По принцип сме мълчаливи и не особено общителни, но в зависимост от средата можем да сме и адски приказливи и да говорим 'сякви простотии. :3 Нямаме особена нужда да говорим всъщност, а като го правим все споделяме някакви неща, които са ни впечатлили, защото сме адски впечатлителни и се радваме на някви простотии и мани мааани...
    Ние живеем, за да обичаме, да даряваме обич, обич. Големи сме лепки в любовно отношение, много сме миилички и любвеобвилни и искаме постоянно да си гушкаме и целуваме човечето, да му се раадваме и т.н. Предпочитаме да се напасваме към хората, от колкото те към нас, но това никак не значи, че сме някакви парцалени човечета без мнение. Ако човека до нас е достатъчно търпелив, можем да направим всичко... ВСИЧКО което си поиска и да сме всякакви. :> НО трябва търпение, защото сме страхливи и колебливи. Живеем в миналото, настоящето и бъдещето едновременно... В настоящето по-рядко за съжаление. :> Някои риби или ще са тотално срещу течението, или ще се оставят на него...
    Любопитни сме, ревниви сме, но не правим скандали, някви горделиви сме :Д И мисля, че скромността не ни е качество, както всички твърдят. ^^
    Оф абе много мога да изпиша. Спрете ме :О
    Напълно съгласен,даже ще си го сложа на фейсбука :Д
    Последно редактирано от embraceme : 06-17-2012 на 09:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си