- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
Имала съм такава връзка, но беше отдавна, характерът ми все още търпеше развитие и не мога да съм сигурна, но..
въздушните (близнаци, везни, водолей) знаци сме свободолюбиви, разглеждаме даден проблем от множество гледни точки, склонни сме на компромиси... а овенът (като всяко рогато) е праволинеен, за него има един-единствен начин да се свърши нещо и толкова. Ограничава, потиска, задушава, налага, изисква. Прекалено много за въздухари като нас![]()
Раците...
Могат да са ми супер уютни и приятни и паралелно на това натоварващи и досадни, НО зависи.
Раците са идеалисти. Традиционалисти, консервативни, типични стандартни човечета. Типични родители.. абе... на кратко казано... тея хора си имат план и цел в живота, простиращи се до там, да направят очакваното от тях в тоя живот... мисля, че са праволинейни.. НякоИ са безобразно истерични, параноични и притеснителни, много чувствителни и емоционални, ама много... някоИ ще ти държат сметка за всичко - къде си, с кой си, ама какво си правил, ама защо, ама т'ва, ама онова... това най-много ме 'вбесява' в тях. ^^ НякоИ са абсолютни домошари и обичат лафа 'моят дом е моята крепост' и разбираш ли всичко вкъщи трябва да е в тон, в хармония и мебелите да са подредени така, че да няма негативна енергия в стаите им. Не, че са толкова дребнави, просто са шантави на моменти. Романтични, любвеобвилни и може би лееееко глуповати, ама това в някакъв странен добър смисъл. хах
Съъщо така мисля, че не са особено дълбокомислени, но не са и лекомислени (не че май има нещо общо между двете, just sayin ^^). Те задължително ще имат план за всичко, трябва да знаят предварително всичко и да са сигурни, че е сигурно... Ох... ами това е горе долу от мен ^
За везните не знам много. :> Може би не са ми правили никакво впечатляващо впечатление хаха... а май познавам доста...
Мъжките са някви идиоти в добрия смисъл хах, веселяци, забавни са, през повечето време се лигавят, но т'ва не е дразнещо. Когато трябва да са сериозни в думите си, са коренно различни от това, което са през останалото време.
НякоИ не носят много на бъзици и са тънкообидни, особено женските, но не са злопаметни.
Една много добра приятелка е везни и супер странната ^ По нея мога да 'съдя', че са колебливи, ако идат в магазин да си купуват нещо, 2 часа ще мислят кое мляко да вземат, това с 2% или 3% масленост (примерно ^^).
Мисляяя, че не са особено верни, НО това си е до човек. Малко са вятърничеви и не особено сериозни, но като цяло май са готини... не знам... наистина не ме впечатляват коой знае с какво, обикновени са ми, нямам лоши впечатления от тях... стават^
Последно редактирано от ShtrudeL : 06-21-2012 на 13:29
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.