Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
не си права - хубавите ябълки , прасетата ги изяждат , хахаха

както и да е - не уважавам факта , че вярвате в звездите и зодиите . смешно ми е , че смятате , че те имат значение каква личност сме. айде контрирай ме , познавайки кой ден съм роден , без да гледаш рождената ми дата
Ти сериозно ли!?
Познаването на рожденната ти дата няма нищо общо с това дали вярваш или не. Ей за това си тъп! Щото не си запознат, но спориш.

И О-бясни ми за к'во го вкара тоя лаф за ябълките и прасетата?! ОМГ ТИ СИ АДСКИ ДЕЗОРИЕНТИРАНО същество, което говори супер несвързано ЧОВЕКО!

Никой никъде и никога не е споменавал дори тук, че човешкия характер зависи само и единствено от зодията. Това са пълни глупости. Ти си глупост.

Цялата тая работа е нещо, което нито е научно доказано, нито го пише в акта ти за раждане, няма важността на кръвните групи и всеки е свободен да си мисли каквото си иска. Това, че не го уважаваш е основния ти проблем. И аз не вярвам в бог, но уважавам хората, които го правят. Писнало ми е от тесногръди хора като теб, които са заврели главите си в задника си.

Това ми е интересно, това ми е любопитно, интересувала съм се достатъчно много на тая тема и ще използвам информацията, която знам както си искам.