Телците много трудно успяват да изтърпят Скорпиона и общо-взето хем боли, хем сърби. Винаги след края на връзката изкарват Скорпиона по-черен и от дявола, а себе си - мъченици, ама вътрешно всеки път им трепти под лъжичката като се сетят.

Девата не си пасва с Козирог, и аз не знам що. Мъжът Козирог е такъв с главно М и респектират, ама тая тежест, която придават и тая студенина, която излъчват... блах. Аз съм супер сензитивно същество, обичам постоянно да ме пипат и да ми бърборят, пък с Козирог най-вероятно да залинея от мъка. Или от скука.
Мъж Дева с жена Козирог пък ми се струва още по-отвратно, две многострадални геновеви на едно място. Бая депресия ще падне. Накрая най-вероятно единия ще се обеси на тавана, а другия ще скочи от балкона в опит да се спаси.

Близнаци и Везни по никакъв начин не се ядва, независимо, че са въздушни. Мъжете Близнаци се дразнят от арогантността на жените везни и мислят, че самочувствието им няма покритие, пък везните мислят близнаците за недорасли, вдетинени и несериозни, което критично им се разминава с идеала за мъж. Пък жена близнаци с мъж везни е още по-малко вероятно, направо изключено.
За мъж близнаци - лъвица.
За жена везни - теле. Телците и без тва са като хипнотизирани от тях, влезе ли везна в стаята, където е телето, пиши го бЕгало общо-взето.

Абе, въобще, не знам кой я е измислил тая простотия, че най-перспективни били връзките земя-земя, въздух-въздух, огън с огън... По себе си съдя в случая, въпреки че май не е много редно, щото на мен слънчевият знак ми е един, а всичко останало е във всеки друг възможен зодиакален знак. :д