я, ъпнали сте любимата ми тема <3
ох.. ама май нямам какво да кажа, доста съм си чесала пръстите тук :о

На скоро си говорих със сродна душа по тая тема и беше скорпион. Не бях афектирана от този факт, но тоЗ човек имам чувството, че можеше да ми влезе в главата и да ми прочете мислите, аз неговите също. И то си говорихме адски философско точно като по рибешки и скорпионски. :3 И НАЙ-хубавото беше, че се усещахме като просто приятелчета и нищо повече, а това е толкова ценно и се радвам. А докато пък философствахме с тоз същия, при нас имаше и едно момиченце овен, с което учудващо се разбирахме много добре и ми беше доста комфортно и уютно и с нея, а по принцип овните са огнени знаци.
Най-добрата ми и може би единствена приятелка пък е везни и си я обожавам и се разбираме чудесничко <3, а по принцип не съм очарована от самата зодия. И ето факт - има зодии, които може и да не обичам, но да ми допадат хората, които ги носят и обратното.
О! Понеже се занимавах с едно нещо, което ме направи малко социална хаха, се запознах с едно момче риби, което ме издразни за минимум кратко време с типично рибешките ни разсъждения и навика за правене на анализи на всичко що диша. Не знам защо не обичам други риби, освен мен. :3
ewww тук е момента да кажа колко обичам някоИ рачета и колко добре се разбирам с тях и колко ного си гушкам ВениВениВени :3

П.П. А сега видях, че сте обсъждали козирозите... мисля, че са леко дръпнати, обидчиви и песимистични, но иначе са добри..