.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: тяло

Супер фен Аватара на wiiwa

тяло

Здравейте, искам да попитам дали това тяло ( поне доколкото се вижда ) http://prikachi.com/images/750/4325750M.jpg ; http://prikachi.com/images/161/4857161N.jpg се постига с тичане и ако не, с какво (упражнения или каквото и да е )

И малка молба- нека който иска да пита за нещо подобно да попита тук , за да може отговорът на даден въпрос, свързан с темата, да се намира лесно и да не се трупат толкова еднакви теми. Благодаря!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ооох и аз искам такова тяло на упражнения съм го докарала (смисъл стегнато ми е даже и плочици май оформям о.О) но забелязах че като си се наям хубаво и ....картинката се разваля
    а тръгвам на море с класа и не искам да се излагам всички са клечки и половина(даже дръгливи,някои бих казала изобщо без женствени извивки) и аз до тях(е не че съм дебела) визуално ще изглеждам трътка! а три пъти ще има шведска маса! кво да правяяя

Всякакви упражнения, коремни преси, тичане, скачане на въже, клякания , всичко, ако искаш да имаш хубаво тяло, ще си направиш и по-хубаво от това.

Супер фен Аватара на scrooper
    ^не се притеснявай. Накарай ги те да се комплексират от твоето тяло иначе там карай на по- леки и не особено солени храни, за да не се подуваш.
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на scrooper
    иначе, определено ти трябва спорт за това тяло. Авторке, ти попринцип какво спортуваш ии как се храниш?
    always late but worth the wait!

Banned Мега фен
    храни се добре,не яй по много,а по често през деня,но по малко,тичане,коремни преси,скачане на въже и т.н. пий много вода и се храни здравословно

добре се храня, бях спортистка ама се отказах и тялото ми почва да се разваля.. иначе пак ще почна след 15ти може би тенис (: .

пAteNцЕ , не се притеснявай, сигурна съм че ти тях се комплексираш !

Мани го тениса, за хубаво тяло избери или плуване, или лека атлетика.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^Тениса е отличен спорт и начин за поддържане на фигура - виждала ли си тенесистките какви крака имат?! Защото май не си. Не бих казала същото за гърбовете на плувкините, естествено всички тези са професионалисти и обикновен човек не може да достигне нивото на елитен атлет.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    ^Тениса е отличен спорт и начин за поддържане на фигура - виждала ли си тенесистките какви крака имат?! Защото май не си. Не бих казала същото за гърбовете на плувкините, естествено всички тези са професионалисти и обикновен човек не може да достигне нивото на елитен атлет.
    Виждала съм, да, обаче изглежда, че не иска да развие само краката, ако не забеляза за какво става дума точно.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Всичко е в храната И 1 милион упражнения да правиш все тая..

Тренирай,тренирай и ще стане,аз така правя !!! Е и се ограничавай в някой храни(сладко,тестено,газир но,пържено).

Голям фен

Smile

И аз така мисля. Това да си ядеш по много (дори и здравословна храна) и да искаш да отслабнеш, си е утопия,според мен,разбира се. Не е и нужна и жестока диета, просто по-малко и по-леко хранене и упражнения(спорт и т.н).

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе аз си ям всичко ама си спортувам и не мърдам на килограми(естествено не ям тестено мазно пържено и кви ли не боклуци) ама за отслабване все пак си има правило- по-малко ядене,повече спорт.Разбира се зависи и какво се яде.....и от вида на упражненията :Д
    пп : благодаря ви! пък и винаги мога да съм си глътна корема

Помогнете ми! Подскажете някаква лесна и успешна диета!

^ мисля, че ако не си дебела ти стига само да спреш вредните храни

ПС. Аз тази тема за какво ли я направих та всички продължават пак да правят по 1000000000 еднакви на ден ;@@

А защо въобще я направи като има хиляди други... и си знаеш отговора сама предполагам.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

^ Ами защото когато аз искам да питам нещо за фигура или прочие, намирам подобна тема, прочитам и ако не намеря отговор задавам въпроса си в нея, но 97% от хората тук не правят така и по този начин се насъбират 100000000 еднакви теми с по 2 отговора в тях и е адски трудно да намериш нещото, което те вълнува. Затова си помислих, че ако направим една ,в която всички да питат или съответно да търсят отговори , ще бъде много по-добре, но не мога да накарам никой да зададе въпроса си или да потърси отговора му тук или в някоя подобна тема ,вместо да прави нова (:

Има цяяяяла тема за това от много време, представи си.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен
    упражнението се казва правилен режим на хранене и повече движение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си