- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го направя ли !?
Здравейте,
има милион подобни теми тук,но искам да получа помощ и отговори лично за моята история.Така харесах едно момче от 11 клас,аз см 11,не ме притеснява,че е година по малък.Та с него като се видим винаги се усмихваме един на друг,гледаме се,говорим си.Днес за първи път водихме по дълъг разговор и мисля,че има обща симпатия.Аз мн го харесвам и мн искам да пробваме,вече имам чувството,че ще откача,само мисла дали би станало нещо,или не.Притеснявам се да му призная,че го харесвам,а искам,учебната година почти свърши и той не е от моя град,ако сега не станат нещата,няма кога,окуражете ме как да му кажа ...
кво губиш ако му го кажеш?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Знам,че нищо не губя и знам,че трябва да го направя,страх ме е от реакцията му,ако ме отблъсне,дайте некфи идеи направо ли да му кажа или ??
Prosto mu kaji kvo 4uvstvash nedei da kriesh ne se pritesnqvai ako e pi4 sh shvane ako ne zdrave da e
Дали чрез намеци или директно изливане на чувствата: няма значение, трябва просто да пробваш. Нищо не губиш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и кво като те отреже, да не е единствен
Тая мъжка логика при нас не действа. В момента е единствен, да.
Не му го казвай, а му го покажи... следващия път, когато си говорите, го питай с широка усмивка дали не смята да те покани на кафе. Хем му показваш намерения, хем го оставяш да поеме неговата част от играта.
Ами ще гледам докрая на седмицата да му кажа,само да се отдаде случай да сме сами и ще напиша какво е станало.Стискайте палци,ей,наистина см луднала по него ;dd
Sushtevremenno produljavaite da pishete,deistva okyrajitelno)
^Тук се пише само на кирилица.
Иначе по темата, не бива да се страхуваш, че ще те отреже, както каза батко ни Тузар, тоя не е единствен...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ще се сетите да слушате батко ви