Точно това имах като идея. Вярваш в нещо и ако то се прецака какво става? Сляпо вярване. Разбира се, че не мислиш само в това, но трябва да си го имаш на акъла.
Лично за мен това звънене постоянно не ме радва. Така един човек много по-бързо ще ми омръзне. Ако постоянно ми звъни или се виждаме всеки ден. И няма да е защото нямаме интереси и няма да има какво да си кажем. Писва.
За мен няма думата завинаги и никога. Трудно ще повярвам във връзка в която няма изневери. Градиш доверие и вярваш, но не знаеш всъщност за какво иде реч. Винаги, във ВСЕКИ има зрънце колебание. При мен не опира до желание, а до това, че никога няма да се разкрия пред някой какво съм всъщност.
Именно, че животът тече няма смисъл да се обременяваш с някой с думите за цял живот. Няма и смисъл да си мислиш във въпросната саксия. Изживей го както дойде. Така си преценила - така си направила. Не казвам нищо. Животът е съвкупност от грешки, които те градят.
Нямаше какво да правя и разширих темата малко, че и без това е тъпичка. Захванехме интересна дискусия.