.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ МОЛЯ,ПОМОЩ

Огоромен проблем в тийн проблем моля помо
    срещнах момчето на мечтите си точно вчера той е мн секси сладък добър и мил
    знаачи разбрахме се да излезем с лори и монито
    още като излизах навън бях изпалнена с шастие с нетарпение се папк обичам да излизам с приятели и още тогава знаех че нещо якичко ще се случи ! предсказвах го!
    за това трябваше да изглеждам секси облякох се яко и като си обух гламурните обувки вече бях гоотова за страхотен ден !
    бяхме в двора на училището гушнах приятелките ми смяхме се танцувахме забавлявахме се, отидохме отзад на училището и там по големи и по малки сички се пръскаха с бутилки с вода замерваха се с балони и се смяха
    отидохме по натам и много секси момче ме поля с вода и ми се усмихна по супер як начин аз се влюбих почусвах се слаба !..намерих неговия фейсбок писах му май те харесвам ??
    А той ..коя си ти ???
    Защо??????????????бях обедена че има нещо ..по начина по който ме погледна и усмихна
    Помощ,моля

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Има нещо страшно дразнещо в начина ти на писане.
    Извинявай, просто трябваше да ти го кажа.

"Господи, колко мъка има по този свят, Господи"

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от ULTIMATE Виж мнението
    "Господи, колко мъка има по този свят, Господи"
    ;d
    Защо без да го познаваш, си му казала такова нещо. Трябвало е да изчакаш малко, да се опознаете добре и така, а не веднага.

Трябваше да напиша сценарии за филм жанр комедия... големи мисловни мъки докато не видях тая тема... мИрсИ

И на мен ми се е случвало.Тва трябва да те научи, че не винаги когато ти се усмихва някое момче значи, че те харесва!Може просто да иска да сте приятелчета или нещо подобно.Пък и, като гледам си му казала твърде директно, че го харесваш...Направо повече не се занимавай с него, защото сигурно те е помислил за някаква отчаяна.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Абе момиче,ти имаш ли 12 ? :Д

Какво 12.... То "това нещо" и 10 дали има?

You're doing it right!
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Еххх....децаааа

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    еее човека те е полял с вода случайно да не мислиш че е таил в себе си неизразени розови чувства?
    ама много романи си вкарваш в главата
    представи си някой поливаш (не го запомняш е така просто за кеф) и вечерта ти пише че те харесва без да знаеш кой е о.О няма да се учудя ако момчето побегне от теб и твоите обяснения

Много филми гледаш ..

Повече от фен Аватара на babati
    Напълно му е ясно коя си. Просто ти бие камшици, защото жените сте станали големи ку....дили (с извинение). Сега целта му е ти да тичаш по него и да си на колене след време Аз ако бях жена не бих се вързал, а бих му ударил директно тупаник в муцуната.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Айде, моля не слагай всички под общ знаменател, при положение че си имал контакт с не повече от 30 жени през целия си животец.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от bleskawotokotencce Виж мнението
    гламурните обувки

кои обувки викаш

Ехе..децка му работа! .. Трябва да го опознаеш ,за да да разбереш неговите намеци .. и ако те харесва ТИ първа ще разбереш! .. От един път не става работата По начина, по който пишеш май май сии малка още..така,че едва ли това е любов от пръв поглед!

Деца, не се занимавайте с глупости, ходете си играйте народна топка...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

lolzwut . Първо го опознаваш - тогава му показваш с жестове - тогава думи / за предпочитане на живо /
    < Май си изпуснала всички стъпки . 1 ден си го срещнала и веднага харесвам те ?
    П.П. Научи се да пишеш <>

Повече от фен Аватара на embraceme
    Неосъзнат трол

изпЪлнена ..Щастие ..нетЪрпение .. гламурни обувки ?!? nice ;D ... почуВСТвах ..фейсбУк...Убедена
    има и още няк'ви ,но ме мързи
    1. научи правописа
    2. кой знае колко хора е имало на това място.. едва ли те е запомнил... усмихнал ти се е и ти си се вкарала в някъв филм ;д
    3. ако все пак си го харесваш толкова много, нищо не пречи да му пишеш и да се запознаеш с него... макар че според мен тва което с му написала е супер мега тъпо

но най-добрия съвет, който мога да ти дам е да си вземеш "Гламурните обувчици" и обратно към село )
    Последно редактирано от Black.Cherry : 06-05-2012 на 19:37

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Тази тема искрено ме разсмя
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на shmatarok

Какво по дяволите.. как изглеждат тея 'гламурни обувки', че ми стана мега интересно?

Олеле!Пукнах се да се смея.Секси си била,а бе ти 10 имаш ли?И да,начина ти на писане е супер смешен.Та...Не всичко е розово,така както ти си мислиш!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението

Какво по дяволите.. как изглеждат тея 'гламурни обувки', че ми стана мега интересно?
    Мисля, че са като тези на аватара й..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Ау като ми изтриха стария профил, забравих колко е забавно тук ...

Проблема е, че си му казала май те харесвам и какво ще правите, ако няма социални мрежи в интернет ? Не можете да отидете и да си кажете нещо, толкова ли е страшно ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си