СИЛНА БОЛКА ПРИ ПРОНИКВАНЕ Моля ви, дайте ми съвет !!!
Здравейте, хора Момиче съм, на 17 години, и имам сериозен проблем, който вече ми изглежда неразрешим. Имам приятел от 2 години, който обичам страшно много. Не исках да избързваме със секса и го направихме след като бяхме заедно от година и нещо, но нищо не е наред и то с мен ! Не ми е трудно да се възбудя, никога не ми е било трудно, не съм и суха, но имам невероятна болка при проникването ВСЕКИ ПЪТ, а вече са минали 9 месеца от първия ми път. Първият път ставаше въпрос за страшна болка, направо неописуема. Проблемът не е в това, че приятелят ми е груб или нещо подобно- проблемът е в мен. Не сме го правили много пъти, защото винаги изпитвам силна болка и просто се губи удоволствието. Дори не мисля за секса като за нещо хубаво, а по скоро със страх. Изчетох доста неща и все се натъквам на някакви страшни болести. Не мога да отида и на гинеколог, защото се притеснявам от нашите, а отида ли, така или иначе ще разберат. Не знам какво да правя вече, страх ме е да не е винаги така, все пак мина много време, а и ме е страх това да не провали връзката ми. Болката е на входа на влагалището и е всеки път. Четох, че може да се стяга мускула от притеснение ( тоест на психическа основа ) и наистина при мен е така, но последния път не ме беше страх, а болката отново я имаше. Моля ви, ако някой е имал такъв проблем, да сподели решение. Не ми казвайте да отида на лекар, защото просто няма как да обясня проблема. Скоро ходих на кожен лекар, защото си бях внушила, че ми има нещо на крака и понеже лекарката беше и гинеколог нещо се бъзикна, че СЪС СИГУРНОСТ СЪМ ДЕВСТВЕНА И СЪМ ОЩЕ МНОГО МАЛКА, майка ми беше вътре и го потвърди, затова че само при мисълта да разберат откачам. Искам просто да мога да правя нормален секс, нямах търпение да мине първият път и вече да ми е хубаво, а все още ме боли.
Моля ви, дайте ми съвет. Не знам - може би някоя поза, някакъв начин да не ме боли, нещо, което да ми помогне ;( Наиситна много почвам да се притеснявам и НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК МОИ ВРЪСТНИЧКИ СПЯТ С КОГОТО СВАРЯТ И НИЩО ИМ НЯМА, А АЗ ИСКАМ ПРОСТО ХУБАВ СЕКС С ПРИЯТЕЛЯ СИ И НЕ МОГА. Ако просто съм по-тясна възможно ли е това да се оправи ? Приятелят ми също е на 17, но никак не му е малък. Дали може да е от това ?