.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да му докажа, че не е кошче за чувства?

Преди няколко дни скъсах с гаджето си и веднага станах с друго момче...Проблемът е, че имам чувството, че "новият" се смята за кошче за чувства...Мисли се за предмет, който аз използвам, за да натрия носа на бившия и за да преодолея раздялата, но всъщност не е така!Моля, помогнете ми да го убедя, че не е кошче за чувства.

Мега фен Аватара на xoxi
    Трябват действия и време, не думи.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Като ти гледам възрастта, ника и аватара, ще имаш още много "кошчета за чувства", бивши, настоящи и т.н.
    Welcome to the Jungle...

На 13 си, имаш време...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    На аватара ти ли си?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Трябват действия и време, не думи.
    Мхм. Но нима пък можеш да го виниш? Вървиш и чупиш вълшебни пръчици напред, за по-малко от седмица успяваш да скъсаш с един и да се захванеш с друг... Или ти е много скучно, пък не знаеш как да си оползотворяваш времето пълноценно, или наистина го правиш, за да натриеш носа на бившия си. То вярно, че клин клин избива, ама чак пък толкова...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти как очакваше той да реагира на това, което си направила? Всеки на негово място си би помислил, да не би не го използват за "кошче".

Иначе е нужно време и действия, с думи няма да стане.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Да, но има малко специални ефекти и изкуствени пирсинги - косата ми на снимката прилича на розова, а всъщност е червено-оранжава(не съм я боядисвала просто и на май ка ми е такава)
    Последно редактирано от Gor4icataa : 06-06-2012 на 16:19

Всъщност не е точно така...обикновенно връзките ми не продължават по-малко от 2 месеца (последната беше три месеца)
    Никой не е кошче, а и аз не искам да натрия носа на бившия - с него се уважаваме взаимно, колкото и странно да звучи, ние не се мразим.Той прие раздялата ни добре и всичко е наред, така че - защо да го правя??

Косата ти, викаш, естествена била в този цвят? Брех тея мутации.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Gor4icataa Виж мнението
    Да, но има малко специални ефекти и изкуствени пирсинги - косата ми на снимката прилича на розова, а всъщност е червено-оранжава(не съм я боядисвала просто и на май ка ми е такава)
    Ле лееее егаси фейка. И аз съм била фейк едно време ама толкова проста не съм била. Това момиче на снимката не е на по-малко от 15.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    алах да ви пази
    то густо, то пусто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си