- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Батко ви
действай с Остата си, майка ти е много добра ако се предава по наследство би трябвало и ти да си![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
само от приказките ти разбирам ,че си на един шамар живот.
Според мене е точно обратното
2пак като го видиш към е сомалиец и той, не знам въобще що са го стреляли като и той е на 1 шамар живот![]()
Ахахах баш от теб ще е на един шамар живот... От снимките ти които съм виждал, си доста по-дребен от него![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
ти по-големината ли определяш сърцето на човек? Има хора по-дребни от жена ,а ще те прави салата. Ама от къде да знаете , като излизате за по час на ден или с определена цел.
Ти каквато си хилка едва ли имаш по-голямо сърце от него![]()
Мишинка
BrainDamage
на 16 години колко боища да е видял и колко да се е бил ? Какво сърце да има.
Иначе виждал съм как 160 човек скача и налага по главата 2 метра гигантОня седеше и гледаше тъпо... после тоя дребния като се обърна такъв тупаник отнесе в гърба, че остана без въздух...
Мишинка
BrainDamage
много такива познавам , но височината винаги е предимство ,стига да се възползваш.
пич ти си 170 и си 50-60 кг просто не ми приказвай![]()
178 , може и 80 вече. Що ти тон и половина ли си ?
Искам всички с които се биеш да ги преценяш по ръст и килограми и да се сбиваш с тях, ще ти е бедна фантазията на какви можеш да попаднеш.![]()
Той и Зеления е 1.75, ама ако ви мелне по 1 път в болницата ще помислят, че ви карат след катстрофа.
n00bs
ахахахаххахахаххахахха
то густо, то пусто
Не мога да разбера какво стоите и се кълвете, като ако се видите на живо, всичките ще мълчите.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
точно пред тези никога.Пък пичовете , ще ме разберат.
yakuza_ без го виждаш , знаеш ,че е пич , онези обаче нещо не могат да се усетят още.![]()
Е, какво ще направиш? Ще се сбиете? Ей за това Кофата винаги ще е такава. И вие не знаете за какво го правите, а уж сте на 21-22.И за yakuza_ по какво го разбра? По снимката ли? /нищо лично/
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
не , по думите му. Ебава хората , без да се усещат , значи той има акъл повече от тях и за това знае самите те как мислят. Пък те му се чудят на мисленето , даже го имат за по-глупав.
Не искам с никой да се бия , само че те се надъхват тука нещо.Винаги бих искал да стана с приятел с някой , само че те тука те имат за хванат от хората.
![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 06-07-2012 на 10:58
И защо мислиш, че не се усещат? Човек, който не ти отговаря е по-тъп от теб ли? Защо винаги трябва да се надъхвате? Убий тъпака с мълчание е по-добрият вариант, защото вече става смешно.![]()
не , точно обратното. Отговарят му с 15 реда и то неща , които изобщо не го интересуват. По този начин се забавлява.![]()
Просто всичкото това е излишно. Заяждате се за някакви глупости, с което явно убивате време, изтъквате интелекта си, физическите си възможности, а не ви отива на годините, особено във форума.Както и да е.
не , аз си пиша нормално , тук ако някой приема , че нещо е станало , значи е много луд.![]()
bawarec wadq ot garaaaaaaaaaaaaaaj
то густо, то пусто