- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Батко ви
прочети някой друг лаф и ела го кажи пак във форумчето. Тези вафли съм ги ял , по-дърт си от баба ми.
Е това е да си тъп , като не може да измислиш нещо , крадеш от другите.
Какво съм откраднал сега
ако искаш се оплачи в полицията за кражба на патент, ако искаш на арменския поп се оплачи, оплачи се и на майка ти която едва ли я ебе за това. Може и в агенцията за дискриминация на цигани да се оплачеш
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Mother jokes са патент на моя клас... Имам свидетели
Всички сте тъпи!![]()
Мишинка
BrainDamage
Първи признак ,че си тъп ,всички други ти се виждат тъпи , а ти се мислиш за гении.
Къде споменах, че съм гений?
Я погледни последно време твоите постове, как според теб всички в кофата са малоумни освен основата и ваксата... и пак ми кажи в кой наистина е проблема...
Мишинка
BrainDamage
За тебе само путките са умни ,щото искаш да боцнеш , ама няма , малоумник.
Не е нужно да го пишеш , то се вижда , че се мислиш за някой. Аз се имам за някой , ама сред хора които го виждам , тоест тук и сред някои хора навън в обществото , трябва да си знаеш мястото и къде и как да се държиш. Които са хора , аз на тях нищо не съм им казал , някойто ги спомена вече.
Последно редактирано от NightGuardian : 06-07-2012 на 09:53
Кольо Ти брат си направо неосъзнат гей , ти вече повече си падаш по женските работи , отколкото по мъжките. Внимавай сериозен съм , мисли с главата си , излезни малко виж реалния свят и под излизане , нямам предвид до работата или до магазина.
Последно редактирано от NightGuardian : 06-07-2012 на 09:59
Аз може да съм малоумник, но ти не си по-малко малоумен от мен...
Фенче на Тупак![]()
Мишинка
BrainDamage
Хубав ден ви желая, батковциииииииии!)))))))))))))
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Моя не е хубав... Станах в 4:30, отидох на работа, прибрах се в 12, ии вечерта пак ще ходя... :/
Мишинка
BrainDamage
Гардиъна не се прави на много badass, ако и сред хората беше толкова отворен, имайки предвид нежната ти фигура, щяха да те счупват от бой регулярно, за да си знаеш мястото мишка такава![]()
аз имам акъл на кой мога да се ебавам , ти явно го нямаш и ако аз не мога пред някой хора , то ти можеш само във фоурма да се правиш на други хора.
тук ти много знае устата , ама ти пред наборите ти , си никой.
Последно редактирано от NightGuardian : 06-07-2012 на 10:12
Прасна ли те куфар?
Пожелай нещо по-просто... куфари рядко падат от небето... особено пълни с пари...
Мишинка
BrainDamage
Виж ако си пожелаеш да те блъсне влак, по-може да се случи... тъкмо ще отидеш при любимия си негър...![]()
Мишинка
BrainDamage
Остата ли бе? В гетото не ва ли учат поне да пишете?
Ами да наживо ще си мишка и ще внимаваш пред кого какво говориш, например ако сме сами 2та някъде 100 про няма да посмееш да ми кажеш нещо такова защото ще те вградя в асфалта ама айде във форума се прави на мъж разрешавам![]()
май ще е обратното , лапе откъсано само от акъла ми ще се изплашиш. Като ти кажа 2-3 приказки и ще се посреш.
С приказки не можеш да ме впечатлиш![]()