- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой набор са най-много в кофата
96+
95
94
93
92
91 и надолу
Дотъпя ми.
Дай да се заяждаме за друго![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Да обяснява квото си иска
'85 ли си?![]()
Тъкмо да се учудя, че 96+ са толкова много и се сетих, че всъщност вече сме на 16 :с
три години вече... а съм от новите
и отново - моля, разчисти си личните :д ^
Разчистил съм ги обаче нищо не става..
още 1 причина защо новия дизайн на сайта съки яко
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Май трябва да преименуваме "Кофата" на "Пенсионерски клуб". Ама ми е чудно как сте вече на по 22, а стоите постоянно в този форум. хаха
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Все пак аз за какво влизам тук, ако не ми вързват набор 97 ?
n00bs
Е, 22 си е хубава възраст, да. /прозвуча все едно отдавна съм я минала хаха/, ама пак на 21, е стига бе, човек. yakuza_ и ти недей така с лошо. хахаха Ама ти сериозно ли за 97?! хахаха Но наистина се чудя какво правите толкова тука. Безсмислено е поне за годините ви. хаха
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Наборе, аз съм си на 22...
И кой е казал, че висим по цял ден? Аз влизам предимно по навик, но се случва да има нещо интересно или някоя интрига и в кофата
Да не говорим, че съм от 5 години в тоя форум и вече си е почти невъзможно да не влизам поне да хвърля едно око.
Последно редактирано от RedArmy : 06-07-2012 на 09:44
Ей, вие само за интригите значииии. хахахах Е да бе, аз Кофата винаги я мислех за някакси... задръстена, но е забавно, за убиване на време, както казвате. Иначе тука пак сте големи, бе. В другите раздели 97, 98 не мърдат. хахах
П.П Аз никакви години не ви слагам, дори ви свалям. хахаха