- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От време на време...
...нелогично ми влизат разни мухи в главата и разни теми, които нямат нищо общо една с друга и изобщо с мен, но ей тъй си ги мисля. :О
1. Как бихте реагирали, ако разберете, че сте осиновени? По филмите децата се стряскат и се сърдят, че са им казали толкова късно (разбирайте 16-17-18-19 годишни примерно).
2. Мислите ли, че трябва да се спазват ритуалите ъъ които се спазват след смъртта на починал човек. Чела съм много на тая тема (защото обичам да чета такива неща ^^ суеверия/окултни глупости) и ми се струват много страшни и много излишни и най-вече - внасят допълнително стрес/тъга.
3. Мислили ли сте си какви ще сте като ви дойде времето да сте като родителите си? Т.е. семейни, възрастни, отговорни, с деца, без деца, общо взето всичко, което виждате, че правят родителите ви, да го правите вие. :О
4. Понякога имали ли сте чувството, че времето ви изтича? :О
5. Ходите ли на църква по собствено желание?
6. Страхувате ли се да се разхождате сами нощем?
7. Защо възрастните/женени двойки не се целуват? Никога не съм виждала женените ми роднини да се целуват, нито приятелите им. Това е много страшно. Аз винаги ще искам (сигурна съм) да съм сексуално радващО се на човека до мен, което включва прегръдките и целувките, сгушването докато спим и т.н.
8. Какво мислите за модерните баби? Тез които се гримирват и си правят прически, обличат се що годе стилно и т.н. Каква трябва да е една баба? Аз мисля, че бабите трябва да са сладки и да правят бисквитки. <3
9. Защо някой хора не искат да имат домашни любимци като кучета и котки в домовете си?
10. Какво мислите за консервените хора? Мислите ли, че са щастливи?
11. Никога не съм играла на шише. :/
12. Страхувате ли се от доктори?
13. Да спра ли?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
добре че ти си добричка
щрудиии
6б3З10
авв <3
уф за прекалено много неща си мисля ;<
май имам следменструален синдром :3
и искам да ме гушкат ;<
4XCOKИ
1. Как бихте реагирали, ако разберете, че сте осиновени? По филмите децата се стряскат и се сърдят, че са им казали толкова късно (разбирайте 16-17-18-19 годишни примерно). Eдва ли много сурово. Макар че със сигурност ще ми стане много гадно и няма да го забравя.
2. Мислите ли, че трябва да се спазват ритуалите ъъ които се спазват след смъртта на починал човек. Чела съм много на тая тема (защото обичам да чета такива неща ^^ суеверия/окултни глупости) и ми се струват много страшни и много излишни и най-вече - внасят допълнително стрес/тъга. Като например носенето на черни дрехи ли? Не разбрах въпроса много добре..
3. Мислили ли сте си какви ще сте като ви дойде времето да сте като родителите си? Т.е. семейни, възрастни, отговорни, с деца, без деца, общо взето всичко, което виждате, че правят родителите ви, да го правите вие. :О Не. Има много време дотогава.
4. Понякога имали ли сте чувството, че времето ви изтича? :О Не. Живота е дълъъъъъъг. тралала
5. Ходите ли на църква по собствено желание? Последно ходих на Гергьовден с леля ми да запалим свещички. Абе не ходя често.
6. Страхувате ли се да се разхождате сами нощем? Не.
7. Защо възрастните/женени двойки не се целуват? Никога не съм виждала женените ми роднини да се целуват, нито приятелите им. Това е много страшно. Аз винаги ще искам (сигурна съм) да съм сексуално радващО се на човека до мен, което включва прегръдките и целувките, сгушването докато спим и т.н. Може би, защото са от толкова много време заедно, че вече са си омръзнали до някакъв предел. Не всички са така обаче..
8. Какво мислите за модерните баби? Тез които се гримирват и си правят прически, обличат се що годе стилно и т.н. Каква трябва да е една баба? Аз мисля, че бабите трябва да са сладки и да правят бисквитки. <3 Майката на баща ми, която не мога да нарека своя баба, е "модерна". Другите се обличат ежедневно, само при поводи слагат грим. Едната ми баба е певица и работата и го изисква това да се гримира, да си прави прически и прочее. Тя е най-яката баба :love:
9. Защо някой хора не искат да имат домашни любимци като кучета и котки в домовете си? Поради различни причини. Някои не обичат животните, други са алергични, трети просто нямат възможност. Аз имам чау-чау.
10. Какво мислите за консервените хора? Мислите ли, че са щастливи? Това са хора, които са много завистливи и злобни. Mисля, че са прекалено заслепени от околните и техните проблеми, и това определено им пречи да бъдат щастливи.
11. Никога не съм играла на шише. :/ Милата.![]()
12. Страхувате ли се от доктори? Ако се страхувах, нямаше да говоря с дядо ми и с майката на приятеля ми.
13. Да спра ли?Не, перфектно е за убиване на скуката!
едит-10. въпрос.. консервени хора?!
4XCOKИ
1. Как бихте реагирали, ако разберете, че сте осиновени? По филмите децата се стряскат и се сърдят, че са им казали толкова късно (разбирайте 16-17-18-19 годишни примерно).
2. Мислите ли, че трябва да се спазват ритуалите ъъ които се спазват след смъртта на починал човек. Чела съм много на тая тема (защото обичам да чета такива неща ^^ суеверия/окултни глупости) и ми се струват много страшни и много излишни и най-вече - внасят допълнително стрес/тъга.
3. Мислили ли сте си какви ще сте като ви дойде времето да сте като родителите си? Т.е. семейни, възрастни, отговорни, с деца, без деца, общо взето всичко, което виждате, че правят родителите ви, да го правите вие. :О
4. Понякога имали ли сте чувството, че времето ви изтича? :О случва се
5. Ходите ли на църква по собствено желание?
6. Страхувате ли се да се разхождате сами нощем? изобщо, обичам нощта
7. Защо възрастните/женени двойки не се целуват? Никога не съм виждала женените ми роднини да се целуват, нито приятелите им. Това е много страшно. Аз винаги ще искам (сигурна съм) да съм сексуално радващО се на човека до мен, което включва прегръдките и целувките, сгушването докато спим и т.н.
8. Какво мислите за модерните баби? Тез които се гримирват и си правят прически, обличат се що годе стилно и т.н. Каква трябва да е една баба? Аз мисля, че бабите трябва да са сладки и да правят бисквитки. <3
9. Защо някой хора не искат да имат домашни любимци като кучета и котки в домовете си? защото няма да има хигиена, а косми миризми мръсотия .изгризани столове що се отнася до кучетата
10. Какво мислите за консервените хора? Мислите ли, че са щастливи? Не, само зимата някой да ги обгрижва не мисля че им е добре
11. Никога не съм играла на шише. :/ май съм участвал
12. Страхувате ли се от доктори? Зависи за какво става дума
13. Да спра ли? НЕ
6б3З10
Най вероятно не бих казал нищо.
А на мен ми струват ненужни. А колкото до окултни глупости да ти предложа някой гримуар за четиво?![]()
Гледам да държа подобни мисли извън съзнанието си.
В смисъл?
Нито по собствено, нито ако ме карат.
Правил съм доста пъти.
Не мога да ти отговоря на въпроса.
Не се замислям по въпроса.
А ти имаш ли?
А ако нямаш искаш ли?
Какво ще да каже консервените хора?(все пак да сме точни)
Не просто мразя да ходя на лекар.[/QUOTE]
Последно редактирано от nIkEnCeTy_bE : 06-06-2012 на 19:44
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не бее мфф :3
Чело съм, че след като почине някой не трябва да се къпеш няколко дена и да переш дрехи, защото мръсната вода отивала в гроба му ;х или че трябва да оставиш някоя крушка да свети през нощта, илии че ако падне храна на земята, не трябва да я вдигаш веднага или да я пипаш веднага и всякакви такива. Много са тегавички тея неща. И хем си мислиш, че са глупости и не искаш да ги правиш, хем те гризе вътрешно...
4XCOKИ
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
на въпроса: Да спра ли? Не.
повечето отг са такива все едно ви прави Свирка![]()
6б3З10
Кой за каквото си мислиАз говорех за въпросите и темите от тоя сорт.
Последно редактирано от RedArmy : 06-06-2012 на 20:48
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
аввв как ми потръгна темата :О Мога да се сетя и за други работи по-късно, обичам ви :*
![]()
4XCOKИ
Нещото, което ме кара да настръхвам винаги! И някак ми вдъхва позитивизъм. <3
vbox7.com/play:66c87c8afa
агх...обичам Буковски.. <3
Your life is your life
don’t let it be clubbed into dank submission.
be on the watch.
there are ways out.
there is a light somewhere.
it may not be much light but
it beats the darkness.
be on the watch.
the gods will offer you chances.
know them.
take them.
you can’t beat death but
you can beat death in life, sometimes.
and the more often you learn to do it,
the more light there will be.
your life is your life.
know it while you have it.
you are marvelous
the gods wait to delight
in you.
Последно редактирано от ShtrudeL : 06-06-2012 на 21:36
4XCOKИ
Прииска ми се да имам котка/куче по-силно от колкото искам обикновено, както и да се разхождам с Някой под ръчичка в тъмното. <3
4XCOKИ