- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От време на време...
оф компютъра ми забива моШно и не ми се спи и ми се пие нещо :>
Но да продължим:
1. Случвало ли ви се е да отидете да гледате филм (да отправите такова предложение) с някой и... наистина да гледате филм без задни мисли? ^^ Или например да готвите заедно, за се цапате с часове... и толкова. Но и двамата да знаете, че се привличате един друг. ^^
2. Гледали ли сте A Lot Like Love? :3 Не ме интересува ако не сте, трябва да сте. Във филма на няколко пъти момиченцето казва на момчето в най-готините сцени (примерно когато трябва да се целунат, да направят някоя крачка), та казва му: "Не го разваляй." (т.е. момента). Случвало ли ви се е нещо такова? Да ви е толкова приятно с някой, че да искате да запазите чувството на... 'трептене на барабани' както в 'Как се запознах с майка ви' в епизода, когато толкова искат да се изчукат и двамата (добре де... образно казано ^^), но не се и целуват, а просто доближават много близо лицата си едно до друго с идеята, че най-хубавото на първата целувка е прелюдието към нея. И наистина е така. *развълнува се* Абе сещате се... и да не се, дано сте ме разбрали поне на половина ^^
3. Явно въпросите ми са на сексуална/любовна тематика, та в този ред на мисли: Мислите ли, че чукането е романтично колкото вечерите на свещи? (да, знам че задавам тъп въпрос, тъй като е по-романтично, но все пак ^^) Кое нещо е романтично? *вълнува се* (искам да съм на покрива на огромна сграда right now <3
4. Забравих си скобата в горния въпрос, но не обичам да се връщам назад. (Излъгах. Аз постоянно се връщам назад, но ЩЕ СЕ ОПРАВЯ!) Тук няма да има въпрос, защото 4 е грозно число.
5. Обичате ли да получавате подаръци>? Аз не обичам. И все пак ако имате важен ден (не говорим специално за рожден ден) и ако не получите подарък от близък човек ще се разстроите ли? А обичате ли да подарявате? Кое е по-важно? Да даваш, или да получаваш? Да обичаш или да бъдеш обичан?
6. Въпрос в следствие на 5=> Задължително ли е в една връзка единия да обича повече, както се казва от другия? Вярно ли е, че единия обича, а другия се остава да бъде обичан? Не е ли обидно? Глупаво? Егоистично? Как се преодолява това, ако е факт?
7. Защо всички твърдят, че не вярват в окултните глупости и суеверия (с което ме дразнят, щото не са прави), а си плюят в пазвата, чукат на дърво и не минават под табели? Защо когато стане нещо, казват "О, боже!"
8. 8 ми е любимото число. Като малка ми беше най-омразното, защото го пишех грозно и криво и като цяло не можех и до ден днешен го пиша с две кръгчета. Като тати. Той ги пишеше така. Като цяло пишеше грозно, но адски подредено и очарователно. Ироничното е, че ме учеше да пиша ъъ с техническо писане (и сега така и пиша, когато не бързам), а самия той пишеше грозно, НО очарователно подредено и стилно. Та, забравих какво щях да питам. А! Да! Но това ще го питам в 9, за да не разваля 8
9. (девет) Защо хората тооолкова често употребяват "Най-много мразя да..." и то за много неща?
10. Десет е кръгло число. К'во? Да! Да! Защо чадърите ни предпазват от дъжда, но не и от калта?
Също така, искам да ви се изфукам, че утре ще гледам 'Ревизьор' с Калин Врачански <3 Обожавам театъра. <3 ОМГ толкова е приказно. <3 Като ходих последния път гледах с еееееей такава зяпнала уста <3 И има толкова златисти орнаменти, а пердетата... ПЕРДЕТАТА са перфектни <3 такова де... завесите :> На село имаме същите... или поне имахме... <3
Последно редактирано от ShtrudeL : 06-06-2012 на 22:32
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
съжалявам, но по това време всички спим
6б3З10
Как може да спите?!
Оф, така е. Хората имат ангажименти.
Аз съм ужасна. :>
4XCOKИ
някога виждала ли си мачока на живо или на снимка наистина ли би му се отдала
Последно редактирано от bootyboy : 06-06-2012 на 22:54
6б3З10
Авв колко lovely звучи :3
4XCOKИ
нещо за щрудката си ли кааза
лека нощ![]()
6б3З10
[QUOTE=ShtrudeL;10201974]оф компютъра ми забива моШно и не ми се спи и ми се пие нещо :>
Но да продължим:
1. Случвало ли ви се е да отидете да гледате филм (да отправите такова предложение) с някой и... наистина да гледате филм без задни мисли? ^^ Или например да готвите заедно, за се цапате с часове... и толкова. Но и двамата да знаете, че се привличате един друг. ^^
--- Филм да а това с готвенето...ми не съм готвил с никой :]
2. Гледали ли сте A Lot Like Love? :3 Не ме интересува ако не сте, трябва да сте. Във филма на няколко пъти момиченцето казва на момчето в най-готините сцени (примерно когато трябва да се целунат, да направят някоя крачка), та казва му: "Не го разваляй." (т.е. момента). Случвало ли ви се е нещо такова? Да ви е толкова приятно с някой, че да искате да запазите чувството на... 'трептене на барабани' както в 'Как се запознах с майка ви' в епизода, когато толкова искат да се изчукат и двамата (добре де... образно казано ^^), но не се и целуват, а просто доближават много близо лицата си едно до друго с идеята, че най-хубавото на първата целувка е прелюдието към нея. И наистина е така. *развълнува се* Абе сещате се... и да не се, дано сте ме разбрали поне на половина ^^
--- Очакването е хубаво странното чувство в стомаха също.
3. Явно въпросите ми са на сексуална/любовна тематика, та в този ред на мисли: Мислите ли, че чукането е романтично колкото вечерите на свещи? (да, знам че задавам тъп въпрос, тъй като е по-романтично, но все пак ^^) Кое нещо е романтично? *вълнува се* (искам да съм на покрива на огромна сграда right now <3
---Чукането e секси а вечерята претенциозна
4. Забравих си скобата в горния въпрос, но не обичам да се връщам назад. (Излъгах. Аз постоянно се връщам назад, но ЩЕ СЕ ОПРАВЯ!) Тук няма да има въпрос, защото 4 е грозно число.
---Не е грозно (прилича на платното на лодка) : http://prikachi.com/images/611/4862611W.jpg
5. Обичате ли да получавате подаръци>? Аз не обичам. И все пак ако имате важен ден (не говорим специално за рожден ден) и ако не получите подарък от близък човек ще се разстроите ли? А обичате ли да подарявате? Кое е по-важно? Да даваш, или да получаваш? Да обичаш или да бъдеш обичан?
---Не обичам. Няма да се разсърдя ако не получа подарък от човек който знае че не обичам но ако не знае е друго
--- Не обичам и да подарявам понеже ми е адски трудно да избирам подараци
--- Да обичаш или да бъдеш обичан? - Само 1 от 2-те е е недостатъчно
6. Въпрос в следствие на 5=> Задължително ли е в една връзка единия да обича повече, както се казва от другия? Вярно ли е, че единия обича, а другия се остава да бъде обичан? Не е ли обидно? Глупаво? Егоистично? Как се преодолява това, ако е факт?
---Няма как да чувствате едно и също и да гадно е
7. Защо всички твърдят, че не вярват в окултните глупости и суеверия (с което ме дразнят, щото не са прави), а си плюят в пазвата, чукат на дърво и не минават под табели? Защо когато стане нещо, казват "О, боже!"
---- 'Хората са измислили суеверията за да се опитват да контролират случаиностите.' Аз обича случайностите и не мисля че 1 черна котка ще ми развали деня)
8. 8 ми е любимото число. Като малка ми беше най-омразното, защото го пишех грозно и криво и като цяло не можех и до ден днешен го пиша с две кръгчета. Като тати. Той ги пишеше така. Като цяло пишеше грозно, но адски подредено и очарователно. Ироничното е, че ме учеше да пиша ъъ с техническо писане (и сега така и пиша, когато не бързам), а самия той пишеше грозно, НО очарователно подредено и стилно. Та, забравих какво щях да питам. А! Да! Но това ще го питам в 9, за да не разваля 8
--- Радвам се че сподели
9. (девет) Защо хората тооолкова често употребяват "Най-много мразя да..." и то за много неща?
--- Хейтват
10. Десет е кръгло число. К'во? Да! Да! Защо чадърите ни предпазват от дъжда, но не и от калта?
---Калта идва отдолу![]()
1. Как бихте реагирали, ако разберете, че сте осиновени? По филмите децата се стряскат и се сърдят, че са им казали толкова късно (разбирайте 16-17-18-19 годишни примерно).
- Би ми станало доста криво, не мога да си го представя на 100 %
2. Мислите ли, че трябва да се спазват ритуалите ъъ които се спазват след смъртта на починал човек. Чела съм много на тая тема (защото обичам да чета такива неща ^^ суеверия/окултни глупости) и ми се струват много страшни и много излишни и най-вече - внасят допълнително стрес/тъга.
- Съгласна съм, излишно натъжават близките допълнително. Ако не си показал любов и уважение към дадения човек приживе, няма смисъл да се прави и сега.
3. Мислили ли сте си какви ще сте като ви дойде времето да сте като родителите си? Т.е. семейни, възрастни, отговорни, с деца, без деца, общо взето всичко, което виждате, че правят родителите ви, да го правите вие. :О
-Не мисля, че ще приличам много на тях. (Което не значи, че отричам това,което те са, напротив даже,безкрайно ги уважавам и обичам)
4. Понякога имали ли сте чувството, че времето ви изтича? :О
-Да, по-скоро, че лети прекалено бързо и в изминалото такова аз не съм направила нищо. Страшно е.
5. Ходите ли на църква по собствено желание?
-Не, изобщо не ходя на църква.
6. Страхувате ли се да се разхождате сами нощем?
-Понякога обожавам, понякога умирам от страх.Зависи от настроението ми и изминалия ден.
7. Защо възрастните/женени двойки не се целуват? Никога не съм виждала женените ми роднини да се целуват, нито приятелите им. Това е много страшно. Аз винаги ще искам (сигурна съм) да съм сексуално радващО се на човека до мен, което включва прегръдките и целувките, сгушването докато спим и т.н.
-Нямам представа, може би са се нарадвали достатъчно един на друг. Може би не искат да афишират сексуалният аспект от връзката си, или просто са улегнали и могат да запазят търпение, докато останат сами.
8. Какво мислите за модерните баби? Тез които се гримирват и си правят прически, обличат се що годе стилно и т.н. Каква трябва да е една баба? Аз мисля, че бабите трябва да са сладки и да правят бисквитки. <3
-Харесвам модерни баби, радвам се,че са в крак с времето. Обаче моята баба си я искам старомодна-в това и е чара.
9. Защо някой хора не искат да имат домашни любимци като кучета и котки в домовете си?
-Алергии, страх от въпросното животно, недостатъчно средства/пространство/време, допълнителна отговорност.
10. Какво мислите за консервените хора? Мислите ли, че са щастливи?
-Прекалено много внимават какво впечатление създават наоколо и от страх да не направят нещо нередно/да пропуснат нещо нередно,направено от друг и да го смъмрят/, забравят да се забавляват.
11. Никога не съм играла на шише. :/
-Аз съм играла като по-малка.
12. Страхувате ли се от доктори?
-Страшно много. Знам, че целта им е да помогнат, обаче са ми адски неприятни.
13. Да спра ли?
-Не, давай нататък.
-Да за филма. В готвенето винаги изникват задни мисли.
-Чувството на очакване определено е страхотно, пеперудките в корема също.
-Има чукане и чукане. В единия случай може да е по-романтично и от най-най-насвещената вечеря, а в другия-колкото връзка за обувки. И не зависи само от човека,а и от начина по който го правите.
-Няма да има и отговор тогава
-Ще ми стане кофти, ако е забравил, че имам повод за получаване на подаръци, а не от липсата на самият подарък.
Обичам да изработвам сама подаръците. Обичам и да ги подарявам, обаче ако предизвикат някакви супер емоционалности от страна на получаващия, се чувствам неловко.
Не може само да обичаш/или да бъдеш обичан/ и да е достатъчно. Просто.Не.Става.
-Не е задължително. Любовта няма количество-или обичаш, или не.
-Не знам, въпрос на навик или пък подсигуряване, в случай, че наистина суеверията се окажат верни.
-Радвам се за твоето осем и кръгчетата му.
-Защото когато сме афектирани, ъпросното "омразно" нещо излиза пред всички други такива.
-Защото нямаме обувки от найлонови торбички. Ама пък те много щяха да се хлъзгат и щяхме да падаме целите в калта, а не само обувките ни. Ох, нямам представа.
tl;dr
10 beeee
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy