.
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Threaded View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ...нелогично ми влизат разни мухи в главата и разни теми, които нямат нищо общо една с друга и изобщо с мен, но ей тъй си ги мисля. :О

1. Как бихте реагирали, ако разберете, че сте осиновени? По филмите децата се стряскат и се сърдят, че са им казали толкова късно (разбирайте 16-17-18-19 годишни примерно). Смятам, че точно тая възраст е удачна, за да ми кажат, че съм осиновена.
    2. Мислите ли, че трябва да се спазват ритуалите ъъ които се спазват след смъртта на починал човек. Чела съм много на тая тема (защото обичам да чета такива неща ^^ суеверия/окултни глупости) и ми се струват много страшни и много излишни и най-вече - внасят допълнително стрес/тъга. Ритуали? Какво имаш предвид? На една смърт се ходи с цвете. Човека е поставен на едно легло/маса, открит и хората го кичат с цветя, целуват го примерно ако са по-близки, и казват "Бог да го прости" и така. После сядат тихичко и слушат как другите го оплакват. Да, доста е тъжно. След това отиват на гробищата, погребват го, връщат се и сядат на софрата. А за ходенето на гробищата след 3 дена, седмица, 9 дена, месец, 3 месеца и т.н - да, смятам, че е нужно. Носенето на черни дрехи също. В това няма нищо лошо, освен, че е тъжно да.
    3. Мислили ли сте си какви ще сте като ви дойде времето да сте като родителите си? Т.е. семейни, възрастни, отговорни, с деца, без деца, общо взето всичко, което виждате, че правят родителите ви, да го правите вие. :О - Не, определено няма да подражавам на родителите си. Възпитали са ме добре, отгледали са ме добре, но самият техен живот, който се е отразява и на мен не е добър.
    4. Понякога имали ли сте чувството, че времето ви изтича? :О - Не.
    5. Ходите ли на църква по собствено желание? - Да.
    6. Страхувате ли се да се разхождате сами нощем? - Да, но искам да преодолея тоя страх.
    7. Защо възрастните/женени двойки не се целуват? Никога не съм виждала женените ми роднини да се целуват, нито приятелите им. Това е много страшно. Аз винаги ще искам (сигурна съм) да съм сексуално радващО се на човека до мен, което включва прегръдките и целувките, сгушването докато спим и т.н. - сега гледам майка ми с приятеля и и ми е странно. И честно казано не бих го възприела дори за други хора. Някакси ми е странно да гледа баба и дядо, седнали на пейка, хванати за ръка се целуват, ддз.
    8. Какво мислите за модерните баби? Тез които се гримирват и си правят прически, обличат се що годе стилно и т.н. Каква трябва да е една баба? Аз мисля, че бабите трябва да са сладки и да правят бисквитки. <3 - Смятам, че е готино. Поне не стоят у тях с някоя баба от съседната улица и да си оплакват живота. Поне го правят на вънка. дано и аз на тяхната възраст да мога да ходя по концерти, насам натам, хубаво е.
    9. Защо някой хора не искат да имат домашни любимци като кучета и котки в домовете си? - Първо, не е по възможностите на всеки. Не само по отношение на пари, подръжка, но и ако си в апартамент е малко кофти. Изисква грижи.
    10. Какво мислите за консервените хора? Мислите ли, че са щастливи? - Не.
    11. Никога не съм играла на шише. :/ - изпуснала си. хаха
    12. Страхувате ли се от доктори? - Самата аз искам да съм лекар-хирург, но с този страх от кръв, къде отивам, може би?! хахаха та честно казано много се страхувам за здравето си и като ми има нещо предпочитам да отида. Не бих казала, че се страхувам, но миризмата на болници ме депресира.
    13. Да спра ли?
    10 букви...
    Последно редактирано от nIkEnCeTy_bE : 06-06-2012 на 20:44
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си