Първоначално написано от
ShtrudeL
...нелогично ми влизат разни мухи в главата и разни теми, които нямат нищо общо една с друга и изобщо с мен, но ей тъй си ги мисля. :О
1. Как бихте реагирали, ако разберете, че сте осиновени? По филмите децата се стряскат и се сърдят, че са им казали толкова късно (разбирайте 16-17-18-19 годишни примерно). Първо ще се ядосам много жестоко, защото често съм първосигнален, но после най-вероятно ще простя.
2. Мислите ли, че трябва да се спазват ритуалите ъъ които се спазват след смъртта на починал човек. Чела съм много на тая тема (защото обичам да чета такива неща ^^ суеверия/окултни глупости) и ми се струват много страшни и много излишни и най-вече - внасят допълнително стрес/тъга. Ако става въпрос за мой роднина - ще се постарая да ги спазя доколкото мога, а на моето погребение не ми пука какво ще става.
3. Мислили ли сте си какви ще сте като ви дойде времето да сте като родителите си? Т.е. семейни, възрастни, отговорни, с деца, без деца, общо взето всичко, което виждате, че правят родителите ви, да го правите вие. :О Искрено мечтая да се случи
4. Понякога имали ли сте чувството, че времето ви изтича? :О Да.
5. Ходите ли на църква по собствено желание? Не обичам да ходя на църква и не съм ходил от години, но не съм атеист. Вярвам, че ще има справедливост за всеки рано или късно.
6. Страхувате ли се да се разхождате сами нощем? Не, дори най-много ми харесва.
7. Защо възрастните/женени двойки не се целуват? Никога не съм виждала женените ми роднини да се целуват, нито приятелите им. Това е много страшно. Аз винаги ще искам (сигурна съм) да съм сексуално радващО се на човека до мен, което включва прегръдките и целувките, сгушването докато спим и т.н. Честно казано и аз не съм виждал. Но може би не го правят, защото не е уместно пред хора.
8. Какво мислите за модерните баби? Тез които се гримирват и си правят прически, обличат се що годе стилно и т.н. Каква трябва да е една баба? Аз мисля, че бабите трябва да са сладки и да правят бисквитки. <3 Възрастта ги комплексира и искат да покажат, че все още не са за изхвърляне. Като цяло ме дразнят такива гледки.
9. Защо някой хора не искат да имат домашни любимци като кучета и котки в домовете си? Ако някой иска, но няма възможност, мога да го разбера, защото и аз съм така. Но има хора, които просто не обичат животните, егоисти, които не обичат нищо друго, освен себе си. Дори съм заобграден с такива. Смърт за такива боклуци и саможивници.
10. Какво мислите за консервените хора? Мислите ли, че са щастливи? По своему, да
11. Никога не съм играла на шише. :/ И аз, най-малкото защото никога не бих се целувал просто така с някоя. Но съм гледал обаче.
12. Страхувате ли се от доктори? Не, майка ми е медицинска сестра и донякъде съм свикнал с тях, но не харесвам болниците.. сивата обстановка в тях.
13. Да спра ли? Не.