Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
...нелогично ми влизат разни мухи в главата и разни теми, които нямат нищо общо една с друга и изобщо с мен, но ей тъй си ги мисля. :О

1. Как бихте реагирали, ако разберете, че сте осиновени? По филмите децата се стряскат и се сърдят, че са им казали толкова късно (разбирайте 16-17-18-19 годишни примерно).
Незнам как ще реагирам, едно е на думи(мисли), съвсем друго е в реалността.
2. Мислите ли, че трябва да се спазват ритуалите ъъ които се спазват след смъртта на починал човек. Чела съм много на тая тема (защото обичам да чета такива неща ^^ суеверия/окултни глупости) и ми се струват много страшни и много излишни и най-вече - внасят допълнително стрес/тъга.
Не мисля, но е кофти тема, даже веднъж не гледах телевизия и не слушах музика в определен период заради това..
3. Мислили ли сте си какви ще сте като ви дойде времето да сте като родителите си? Т.е. семейни, възрастни, отговорни, с деца, без деца, общо взето всичко, което виждате, че правят родителите ви, да го правите вие. :О
Да, предполагам, че ще приличам на тях.
4. Понякога имали ли сте чувството, че времето ви изтича? :О
Понякога
5. Ходите ли на църква по собствено желание?
Не
6. Страхувате ли се да се разхождате сами нощем?
Даже обичам. . .
7. Защо възрастните/женени двойки не се целуват? Никога не съм виждала женените ми роднини да се целуват, нито приятелите им. Това е много страшно. Аз винаги ще искам (сигурна съм) да съм сексуално радващО се на човека до мен, което включва прегръдките и целувките, сгушването докато спим и т.н.
Незнам
8. Какво мислите за модерните баби? Тез които се гримирват и си правят прически, обличат се що годе стилно и т.н. Каква трябва да е една баба? Аз мисля, че бабите трябва да са сладки и да правят бисквитки. <3
Моята баба не е модерна и си я обичам : )
9. Защо някой хора не искат да имат домашни любимци като кучета и котки в домовете си?
Скъсани столове, пердета, дивани и косми
10. Какво мислите за консервените хора? Мислите ли, че са щастливи?
Зависи от тях самите.
11. Никога не съм играла на шише. :/
Не е късно
12. Страхувате ли се от доктори?
Да
13. Да спра ли?
Продължи.
десетбукви