.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Unhappy Огромен проблем..

здравейте,имам проблем..преди 3 дни с моят приятел правихме секс,но днес постоянно ми се пишка и като отида да пишкам ,изпишквам много малко количество и казах на майка ми..а тя каза,че утре ще отидем на лекар..тя незнае че водя полов живот дали като отида на лекар те могат да разберат?ако някой е бил в моето положение нека да ми даде съвет....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не могат да разберат. Сигурно си настинала. На колко си?

Ами на 16..Но много се притеснявам.Майка ми се съмнява да не е цистит.

Симптомите на цистита са.

* болезненост при уриниране
    * зачестени позиви за уриниране
    * болки в долната част на корема
    * болезненост в областта на кръста
    * парене в областта на външните полови органи
    * отделяне на кръв в края на уринирането.

Използвахте ли предпазни средства по време на секса ?

Да използвахме.

и аз съм така ако са ми настинали краката ноо като ги сгрея всичко се оправя ;с

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Настинала си. И при мен е така като се разболея. Не се притеснявай.

Дано да не е нещо сериозно..Все пак ви благодаря хорааа

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lqlq_ Виж мнението
    Дано да не е нещо сериозно..Все пак ви благодаря хорааа
    Само гинеколог може да разбере, но за такъв проблем като твоя се ходи при друг специалист

Ох....мерсии мерси мерсии..Успокои ме супер много

A може ли да са хламидий ??

аз имах същия проблем наскоро .. имах някакво повишение на левкоцитите в урината , следователно пих хапчета няколко дни и всичко се оправи .. така , че не се притеснявай

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Гинекологът има начин да разбере дали водиш полов живот или не. Но тъй като майка ти няма да е по време на прегледа с тебе - така, че не се притеснявай особено.

Успокой се, отиди на лекар. Съмнявам се да е нещо сериозно и ще стискам палци, за да не е .
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Да, гинеколога може, но на нея не й трябва гинеколог.
    А, ако сте ползвали предпазни средства, шанса за хламидии е малък. Освен всичко друго, ако само пишкаш по-често, без болка и парене, може да имаш проблем с пикочните пътища, а не цистит...много зависи.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на draid
    За 3 дни ? Надали.

Благодаря ви хора.Ей сега ще ходя до личната,тя ще ми пусне изследвания за урина и утре ще разбера какво ми е.Стискайте палци всичко да е наред

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хламидийната инфекция е безсимптомна!!!!!!!!!!!!!! Разбира се за нея, когато почнеш опитите за забременяване и все не става или когато цъфне извънматочна бременност!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Хламидийната инфекция е безсимптомна!!!!!!!!!!!!!! Разбира се за нея, когато почнеш опитите за забременяване и все не става или когато цъфне извънматочна бременност!
    Това, че инфекцията може да протече безсимптомно, съвсем не значи, че винаги е така.

Град
    пространството на Дисе
    Да, при 70 процента е безсимптомна, но не видях някъде в първия пост да се споменават симптомите на активна инфекция, а ако попитам с цел изясняване на анамнезата, ще бъде счетено като заяждане.
    Плюс това са ползвали презерватив.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цистит е това според мен.Аз също много съм страдала от него Но не се притеснявай,едва ли е свързано със секса.

Град
    пространството на Дисе
    Ще се наказваме за диагнози, усещам...

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Гинекологът има начин да разбере дали водиш полов живот или не. Но тъй като майка ти няма да е по време на прегледа с тебе - така, че не се притеснявай особено.

Успокой се, отиди на лекар. Съмнявам се да е нещо сериозно и ще стискам палци, за да не е .
    Повечето гинеколози/жки питат дали имаш 18 и ако нямаш казват, че е задължително майката да присъства на прегледа.

П.С: Ако ти пари след като се изпишкаш, значи е цистит, но в по - ранен стадии. Аз имах същия проблем и в продължение на 3 дни пиех много вода и се оправих.

Казаха ми,че имам неврологичен пикочен мехур и ми изписаха едни хапчета "Суметролим" и сега трябва да ги пия 5 дни.Ако не се оправя ще трябва да ходя на ехограф..Но дано всичко да е наред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си