- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Колко странно...
Абе, протестът на Орлов мост беше много як. Някви хора, дето буквално живетя в Борисовата, полуголи, щото са си изпушили дрехите, всеки с бира или алкохол, то вони на чадел, те правят лудото пого насредата на улицата, някви дебели девойки по сутиени цъкат хек отстрани, всеки ти вика 'наздраве' и си личи колко е нагърмян, държи някво листче с неграмотни и неадекватни писаници...Нямаше такава пародия на протест, гей парадите и Уудсток пасти да ядат. И това трябва да се вземе на сериозно, това трябва да олицетвори мнението на обществото. Хе-хе-хе! А куките все едно са се приготвили за кацане на извънземни, с няма такава екипировка, седят на две пресечки разтояние от случващото се, пушат си фасовете, заглеждат девойките и си чешат топките.
И не ме разбирай погрешно - аз съм 'за' каузата, 'за' протестите...Обаче това си беше жива подигравка. Много съм разочарована.
Пък и то половината хора там не знаеха за к'во са дошли - да, не знаеха, че има протест. Бяха там да си правят густото с хипи приятелите си, защото елитът на Борисовата беше там. А, където са те там са всички отрепки.Все едно имаше рок концерт или точно гей парад - така се държаха хората и такова беше настроението.
Цирк и мизерия. Не знам дали да се смея или да плача.
Аааа и забелязах, че много от мъжете бяха там, за да забиват неадекватните девойки и да ги водят в храстите.![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Стана ми интересно просто, че гледам едни дето УЖ са от районите където ще са тия писти, протестират в подкрепа на закона и УЖ били от тия градове, а един авер дето е там вика няма такава работа, не ни трябват писти![]()
n00bs
Единия вариант е наистина някои глупаци да ги подкрепят, защото си мислят, че така ще се отворят нови работни места. Ахахахах. А другия е някой да е платил на кварталните убитаци и пробити наркомани да симулират активност в подкрепа на тея писти.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Една женица обесняваше по нова телевизия, как кмета им ги бил пратил да протестират и случайно кмета им бил от управляващата партияа тя била чистачка в общината ...
n00bs
^на мен ли го казваш
по цял ден само за тва слушам
nigga stole my bike
Вас момичетата пък мноу ва е страх някой да говори за политика
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Да, де, като видиш, че нещо мащабно става на такова централно място ще питаш какво, ще погледаш малко, ще се включиш, ако трябва - нормално... Ма, това да видиш, че се протестира и да го обърнеш на купон, и да покажеш как ти е на кура....Не прави чест. Това да урониш авторитета на подобно събитие, за да пушиш трева, да си съблечеш дрехи, да покажеш готината си, неповторима хипи личност и да се напиеш....Идиотщина - к'во друго да кажа?
Защото не се интересувате от политика, винаги ще бъдете управлявани от османско - еврейските подлоги. Един вид вие също сте подлога, но от по - долна йерархия, а какво по - долно от това да служиш, на служител, на евреи и османци ?
n00bs
Няма нищо, де. <3 Аз ще те пазя от злите якузи и армии.![]()
Вие сте родени за роби, малко са ви били 5 века.
n00bs