.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 159
    Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Не е трудно да си на квартира, ако не правиш нищо ... пускаш пералня, къпеш се, и друго няма кво, освен ако не си маняк/маниак на тема чистота
    Мда, ако не си свиня (и не седиш по цял ден вкъщи) няма да има и свинщина за чистене.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от M297 Виж мнението
    Не слушайте капиталистите - те искат да ви направят живота черен и да ви вкарат в робство от най-ранна възраст.

Да не е малко - това е по-тежко, отколкото да изкарваш пари. А след пералнята има сушене, гладене, сгъване, подреждане. А яденето? Ти си работлив, ама ние? То, ако не бяха тези проблеми, отдавна да съм се изнесъл. Аз и сега не живея с наште, но са ми наблизо и вършат тези неща.
    Що пък реши че съм работлив

@БожиятАгнец - може да се храниш без да правиш кочина

Banned Супер фен
    Да,бе, и аз това викам.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    То като си свикнал друг да го върши, всичко е много лесно.
    Welcome to the Jungle...

Banned Супер фен
    Сериозно ли прането, гладенето и готвенето ви влизат в категоря "сложни и неизпълними задачи"? Натискаш едно копче, чакаш - изпрано. Натискаш едно копче, движиш си ръката - хоп, изгладено. Готвенето и то е на копче и няколко движения разтояние. Все едно не живеете в 21 век и трябва да ходите до кладенеца за вода за пране, сами да си правите сапуна, да цепите дърва за готвене и да си ловите сами храната.

Banned Супер фен
    Тролиш ли?

Banned Супер фен
    Ще умреш девствен.

Banned Супер фен
    Дебелата циганка с ампутираните крака (с които ти пляска), която живее в палатка и взима 5 лева не се брои. :/

Banned Супер фен
    "Гладенето ми се струва 100%-ов секлет и пак трябва да го научиш и си е работа, и то физическа, изискваща усилие "

И със сексът е горе-долу същото. Сигурно освен всичко друго те мързи и да го вдигнеш. :/

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Била съм,бе, секси. Била съм. И то с месеци. И то всеки ден съм си прекарвала там. Ама такова нещо, убий ме, не видях.
    Т'ва там колко са евтини жените просто не е реално. То за пет лева ще ти направи циганско колело гола пред баща си и ще мине на хероин, ако му купиш един телефон. Така че не знам кви 50 бона сънуваш. С'я не ме горете на кладата - ясно е че не всички са такива. Даже и във форума има доказателства.

А к'ва ти е на теб логиката на всяка 25 годишна с дупка да й дават по 50 бона за един минет или едно чукане? Тия дето имат 50 бона за даване ще си подберат нещо хубаво, няма да вземат първата, която ги погледне. Т'ва да смяташ, че всяка жена може да получи апартамент/кола/вафла, ако си отвори краката е най-голямата тъпотия, която може да ти хрумне. Такива неща съм чувала само от най-голямите лузъри. С'я остава да ми кажеш, че не можеш да си намериш гадже, защото всички жени търсят голямите пари и видиш ли ти всеки мъж във Варна има по 50 бона за всяка жена, а само ти нямаш и затова си на сухо.
    Като цяло идеята ми беше, че обикновено жената се мести да живее при мъжа. Поне тук е така.
    n00bs

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Аве готвенето най-много да ти се свежда до една мусака,пиле с картофи и някоя консерва
    Creative Technologie

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Ама тя домакинската работа е за лигави хора.
    Абе, за 18 години живот в нас, където нищо не се очаква от мен да върша, и това ми се стори хард

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Аз всъщност се радвам когато има какво да правя, щото през по-голямата част от деня умирам от скука

Banned Супер фен
    Глоби, от кога центъра на София е гето? Аз к'вото и да донеса или направя на някоя форонна ти няма да разбереш, защото си мишка и не би дошъл. Щото много добре знаеш, че ще ти скъсат гъза.

"По принцип се смята, че прането и гладенето са женска работа, може би, защото има пък други работи, които жените не могат или не следва да правят и ако ние тръгнем да правим тази работа, то тогава кой ще върши това, което само ние можем? Също си е и разхищение на работен капацитет - все едно да си купиш автобус и да си го караш сам за лично ползване."

Не, не се смята така. И к'во, ако жените почнат да висят по цял ден във форумите вместо теб, а ти почнеш да си переш гащите светът ще свърши? А т'ва с автобуса...Дафъкю дид ай джъст рийд.

"За другото може също да ме мързи, а може и да не ме мързи, но малко са избраните да разберат. "

Т'ва не е за хвалене.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Като цяло идеята ми беше, че обикновено жената се мести да живее при мъжа. Поне тук е така.
    Живи и здрави да са. Само, че сега казваш нещо реалистично, а не че всяка жена има по 50 бона заради путката си, а тези които нямат просто не са си отворили краката още.

Град
    Niggaland
    исках да прозвучи по - вулгарно :С
    n00bs

Пфф,сестра ми се измести на 18,сега е на 21 и живее на квартира със своя приятелка.Учи висше и работи в Mc Donalds по 3-4 часа дневно,нейната приятелка също работи нещо(не знам к'во) и се справят супер.Смисъл прибират се към 7 вечерта от работа,вечерят гледат си TV и се оправят(знам това,защото ми е разказвала как й протича нормалния ден).Тука някакви се оплакват че не можели да готвят,перат или гладят.Пичове момче съм ,на 16 съм,но на 13 можех да готвя,година-две по късно се научих да се оправям с пералнята и да гладя,не знам за вас ама трябва да сте баси и мързелите,че да не се научите да ги правите тея неща.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Всичко това е добре, но сигурен ли си, че сестра ти наистина работи това?
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на machoka
    emi da, ето вижте го примерно глобалче - на 35, без един ден трудов стаж, най-вероятно и без висше, лентяйства по цял ден в южния с малките си преносими вертолетчета и цоца мама/тати/интимният си приятел за някой леФ за концерт на застаряващи некадърни американски певачки.

вземете светъл пример!

Град
    Niggaland
    Аз ако бях на техните щях да го оставя без нищо, ебахт неблагодарната свиня.
    n00bs

hahah бохеме, бохем ше си като си изкараш петаците сам, а не като изцоцаш на стринка ти ддс-то

а тва, че вашите са искали да те изгонят явно не е било щото си бил най-добрия им син за пример. Тогава ли разбраха за увлеченията ти по момченца?

Град
    Niggaland
    На 35 години си, ти не си дете, ти си пиявица. Дано ДАНС четът и проверят тая леля с нейното ДДС.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от M297 Виж мнението
    Това ли значело да си бохем - да бачкаторстваш?

Аз казах, че ДДС-то сме го плащали ние, а някой друг го е цоцал.

Увлеченията по момченца никога не са били мои, но ти си този, който често си предлага патката на мъжко.

Какъв пример - просто наште искаха да ме поробят, но не им се отвори парашута. Идиоти - всякакви. Друго си е да не противоречиш на Главния и да сипваш олио, както теб са те възпитали.
    а да си бохем означава нещо много по-различно, но ти никога няма да го разбереш, щом до сега си на такъв акъл

интересно как ще се чувстваш, когато твойте отрочета започнат да ти бият шута като поотраснат (ако до тогава започнат мъжете да зачеват) ..

Град
    Niggaland
    Едва ли ще има такива, а и се моля да няма. Такива като него заслужават химическа кастрация.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си