- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години се...
Да,бе, и аз това викам.![]()
То като си свикнал друг да го върши, всичко е много лесно.
Welcome to the Jungle...
Сериозно ли прането, гладенето и готвенето ви влизат в категоря "сложни и неизпълними задачи"? Натискаш едно копче, чакаш - изпрано. Натискаш едно копче, движиш си ръката - хоп, изгладено. Готвенето и то е на копче и няколко движения разтояние. Все едно не живеете в 21 век и трябва да ходите до кладенеца за вода за пране, сами да си правите сапуна, да цепите дърва за готвене и да си ловите сами храната.
Тролиш ли?
Ще умреш девствен.
Дебелата циганка с ампутираните крака (с които ти пляска), която живее в палатка и взима 5 лева не се брои. :/
"Гладенето ми се струва 100%-ов секлет и пак трябва да го научиш и си е работа, и то физическа, изискваща усилие "
И със сексът е горе-долу същото. Сигурно освен всичко друго те мързи и да го вдигнеш. :/
Аве готвенето най-много да ти се свежда до една мусака,пиле с картофи и някоя консерва![]()
Creative Technologie
Аз всъщност се радвам когато има какво да правя, щото през по-голямата част от деня умирам от скука![]()
Глоби, от кога центъра на София е гето?Аз к'вото и да донеса или направя на някоя форонна ти няма да разбереш, защото си мишка и не би дошъл. Щото много добре знаеш, че ще ти скъсат гъза.
"По принцип се смята, че прането и гладенето са женска работа, може би, защото има пък други работи, които жените не могат или не следва да правят и ако ние тръгнем да правим тази работа, то тогава кой ще върши това, което само ние можем? Също си е и разхищение на работен капацитет - все едно да си купиш автобус и да си го караш сам за лично ползване."
Не, не се смята така. И к'во, ако жените почнат да висят по цял ден във форумите вместо теб, а ти почнеш да си переш гащите светът ще свърши? А т'ва с автобуса...Дафъкю дид ай джъст рийд.
"За другото може също да ме мързи, а може и да не ме мързи, но малко са избраните да разберат. "
Т'ва не е за хвалене.
исках да прозвучи по - вулгарно :С
n00bs
Пфф,сестра ми се измести на 18,сега е на 21 и живее на квартира със своя приятелка.Учи висше и работи в Mc Donalds по 3-4 часа дневно,нейната приятелка също работи нещо(не знам к'во) и се справят супер.Смисъл прибират се към 7 вечерта от работа,вечерят гледат си TV и се оправят(знам това,защото ми е разказвала как й протича нормалния ден).Тука някакви се оплакват че не можели да готвят,перат или гладят.Пичове момче съм ,на 16 съм,но на 13 можех да готвя,година-две по късно се научих да се оправям с пералнята и да гладя,не знам за вас ама трябва да сте баси и мързелите,че да не се научите да ги правите тея неща.
Всичко това е добре, но сигурен ли си, че сестра ти наистина работи това?![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
emi da, ето вижте го примерно глобалче - на 35, без един ден трудов стаж, най-вероятно и без висше, лентяйства по цял ден в южния с малките си преносими вертолетчета и цоца мама/тати/интимният си приятел за някой леФ за концерт на застаряващи некадърни американски певачки.
вземете светъл пример!
Аз ако бях на техните щях да го оставя без нищо, ебахт неблагодарната свиня.
n00bs
hahah бохеме, бохем ше си като си изкараш петаците сам, а не като изцоцаш на стринка ти ддс-то![]()
а тва, че вашите са искали да те изгонят явно не е било щото си бил най-добрия им син за пример. Тогава ли разбраха за увлеченията ти по момченца?
На 35 години си, ти не си дете, ти си пиявица. Дано ДАНС четът и проверят тая леля с нейното ДДС.
n00bs
интересно как ще се чувстваш, когато твойте отрочета започнат да ти бият шута като поотраснат (ако до тогава започнат мъжете да зачеват) ..
Едва ли ще има такива, а и се моля да няма. Такива като него заслужават химическа кастрация.
n00bs