- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години се...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
'Начи искаш да ме убедиш, че излизам с тираджии, центъра на София е гето и хората не повръщат?А и искаш да ми сринеш представите за теб и да ми докажеш, че си някъв луд плейбой, който ебе само Мадона, майката на папата и дъщерята на президента, Хю Хефнър се моли нощем да може една вечер да е на твое място и да притежава ДОИП. И, видиш ли, ти си няква много светла личност и Исус не може да ти срине рангът в обществото, Бил Гейтс ти завижда за парите, Брад Пит за красотата,а Алах и Лейди Гага за славата и последователите. И цял Китай за мъдростта.
Храниш гълъбите с диаманти, духаш си носа в копринена кърпича със златни нишки поставена във вагината на Анджелина Джоли, а нощем Мадона телептично те тормози, защото си я отрязал.
И ти, такъв неземен, нереален и неповторим пич, идваш да се обясняваш за гъзО и курО си по форумите на мен? На мен... От гетото, дето никой не ме харесва, ям червеи, еба паяци и гаджетата ми са тираджии, които взимат венозно Бейлис. Хм. Как не ми се връзва само.
Ма, ти си знаеш. На лудите не им е нужен смисъл.![]()
Поне ти се получава...
Ааа вие сте бати илюминатите
Creative Technologie