.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 114

Hybrid View

Banned Супер фен
    "Гладенето ми се струва 100%-ов секлет и пак трябва да го научиш и си е работа, и то физическа, изискваща усилие "

И със сексът е горе-долу същото. Сигурно освен всичко друго те мързи и да го вдигнеш. :/

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Аве готвенето най-много да ти се свежда до една мусака,пиле с картофи и някоя консерва
    Creative Technologie

Banned Супер фен
    Глоби, от кога центъра на София е гето? Аз к'вото и да донеса или направя на някоя форонна ти няма да разбереш, защото си мишка и не би дошъл. Щото много добре знаеш, че ще ти скъсат гъза.

"По принцип се смята, че прането и гладенето са женска работа, може би, защото има пък други работи, които жените не могат или не следва да правят и ако ние тръгнем да правим тази работа, то тогава кой ще върши това, което само ние можем? Също си е и разхищение на работен капацитет - все едно да си купиш автобус и да си го караш сам за лично ползване."

Не, не се смята така. И к'во, ако жените почнат да висят по цял ден във форумите вместо теб, а ти почнеш да си переш гащите светът ще свърши? А т'ва с автобуса...Дафъкю дид ай джъст рийд.

"За другото може също да ме мързи, а може и да не ме мързи, но малко са избраните да разберат. "

Т'ва не е за хвалене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си