.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Диети - как се отразиха на гърдите ви?

Как се отразиха диетите на гърдите ви? Какъв размерн осехте преди това и след това? Увиснаха ли или просто станаха по - малки?
    След като отслабнахте бяхте ли доволни или искахте да върнете старото си тегло?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Трябва да си луд, за да искаш да надебелееш отново заради някви си цици.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

не съм почвала диета още но се чудя и мен това ме притеснява да не ми изчезне бюста ама по добре малък отколкото голям и гадни тлъсти крака които да се търкат еедин в друг блааа

Голям фен Аватара на cheburashka
    по-добре красиво, стегнато тяло, спорт... и да намалее бюста, не е болка за умиране, няма да си ходим тлъсти и да се залепим за дивана, за да не ни изчезнат циците, я............

Аз миналата година отслабнах много и имаше момент, когато гърдите ми буквало бяха изчезнали. Но сега се храня здравословно и спортувам и съм много доволна от резултата.

ох как ми липсват

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И моите позаслабнаха,но не чак да изчезнат ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Зле се отразиха Намаляха драстично. Първо там свалям винаги. Но пък сега със спорта опитвам да ги направя по-стегнати ,ако не друго Не,че от него не намаляват още,но здраве да е.По-добре по-малки. Без това харесвам малък и стегнат бюст и винаги съм искала такъв ( :
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Миналото лято отслабнах драстично, но без диети. От чашка C минах на B.. Отначало ме беше яд, ама вече свикнах..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Не съм правила нова определена диета от 5 год. Тогава запоследно диетувах за отслабване. Спазвам си горе-долу същия режим и сега. Нямам нови качени килограми. Не мога да кажа доколко се е отразило на гърдите ми. Предполагам, че се е отразило, казват, че като се отслабва- най- напред се отслабва от лицето и гърдите.

Аз пък се надявам да намалеят. В Сряда почвам диета и по принцип си спортувам, тъй че едва ли ще увиснат..

Всъщност гръдният мускул е под жлезата. Трудно би повлиял любителския спорт на жлезата.. Може би, ако мускулите биха били над жлезата, ама Анатомия.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Винаги съм била с малки, а сега съм с много малки! хохо ;д Ама няма как... Предпочитам слаба и с малки гърди пред обратното. Пък и силиконът е опция, от която бих и смятам да се възползвам след някакво скорошно време да се надяваме.

Супер фен Аватара на Glamour92
    На 15 бях 54 килограма,чашка Ц,след което ми щукна да постя и се стопих до скромните 39кила за 2 месеца,а (не)циците ми отговаряха на размер А.
    Така и не се възстановиха,дори след като постигнах човешкото за ръст 1,62 тегло от 45-6 килограма.
    Тренирам си от години,но едва преди няколко месеца се сетих,че залата не е само за кардиозанимания и започнах да помпам И гърдите,та сега поне изглеждам така все едно имам нещо в пазвата xDD
    Мда,диетите влияят и това си е повече от логично-голяма част от гърдата е съставена от мастна тъкан и е нормално с намаляване на процента подкожни мазнини и деколтето да спадне...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Плашите ме бе хорааа... какви са тези изчезвания на гърди? FuckingFreak ти като намали подкожните мазнини отрази ли ти се зле на гърдите ( знам че си малка и още ти растат )

BTW: Мислех, че си на 17-19 и че полагаш ДЗИ, когато писа че имаш изпити
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Според мен, ако отслабваш бавно+спорт няма да намалеят толкова (а може и въобще, знам ли ;д) Това "увисване", което може да се получи, според мен се получава от бързото отслабване, което включва увисване не само на бюста...
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ми не намаляха много, защото никога не са били големи, хахах. И не, не вярвам да растат кой знае колко още. Колкото ми е дадено-толкова.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Аз като бях по пълна нямах големи, а сега въобще ги няма.
    It is said some lives are linked across time. They are connected by an ancient calling that echoes through the ages.
    Destiny.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Не съм спазвала диети, но на всичките ми приятелки, които минаха през диети доста им се смалиха, че на някои им и поувиснаха за съжаление.

Аз за щастие не успях да изгубя бюста си. Свалих цели 10 килограма,сега съм 48кг., но все още нося чашка Д. Преди бях 85ДД, сега 85Д. Но съм на същата чашка. Мисля, че е ген или нещо от сорта. Иначе бяха доста големи преди диетата, не можех никъде да си намеря сутиен. Не че бях много дебела де, ама.. мании някакви да съм супер слаба...
    силикон не харесвам и не бих сложила, по - скоро ми харесва идеята за нов бюст отколкото начина по който го правят и крайния резултат
    ако напреднат бих но иначе не

Супер фен Аватара на Cloud9
    Намаляха. Цял живот съм на грешните диети и това се отрази много и на гърдите ми. Растат, смаляват се- голямо йо-йо е. Приятелят ми се шегува, че не само диетите им се отразяват, но и гравитацията. Винаги съм била с големи гърди и ги мразех много. После пораснах, те се смалиха и сега ми липсват. Но нито бих надебеляла,нито бих си сложила силикон.Добре седят в блузки с деколте така че съм доволна (само дано не се смалят още или поне аз да се смаля повече с тях)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си