.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: 90's music

Hybrid View

Супер фен Аватара на RedArmy
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен Аватара на montana6
    Много добър избор, наборе! Помня, че като малък, имах една касетка на DJ Bobo и се скъсвах да я слушам. Everybody май ми беше любимата песен по едно време. А за No Good на Продиджи какво да си говорим... Винаги, когато искам да откача, си я пускам.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Много добър избор, наборе! Помня, че като малък, имах една касетка на DJ Bobo и се скъсвах да я слушам. Everybody май ми беше любимата песен по едно време. А за No Good на Продиджи какво да си говорим... Винаги, когато искам да откача, си я пускам.
    Наборе, и аз имах една негова касетка преди 16-17 години, записвана естествено Тогава нали помниш, че нямаше откъде да се купят много неща, както сега, а за касетките в първите години след 90-та си беше мъка. Нашите имаха един познат гаражен DJ, който беше записал 10-тина касетки и DJ Bobo беше сред тях и оттогава ми е любимец А сега само с един клик на мишката и имаш който си албум искаш, ама тогава тръпката си беше друга. Абе ще ме разбереш
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен Аватара на montana6
    Напълно те разбирам! И като се сетя, че това се отнасяше за всичко, а не само за музиката... Дебнех всеки ден спортните вестници за някакви новини относно любимите ми отбори и много други, ама да не задълбаваме, че и без това съм разсеян покрай Еврото сега.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си