.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен Аватара на shaunaa

КАк да се стегна ?

Значи аз съм около 45 кг и съм висока някъде към 1,67. Изглеждам доста слаба, не се харесвам много ама ставам ! Та искам да си стегна тялото, значи имам горе долу стегнати мускули на краката, виждат се, но искам по-стегнати. Имам стегнат корем, но е само стегнат, плосък е, ама искам да се вижда
    , че е доста стегнат, нещо като плочки, но не толкова видими, неЗнам ДАли ми схванахте мисълта ! Ръцете ми не са мнго стегнати, но съм в процес, но не мога да правя лицеви, е мога едни, ам то не е точно лицева опора и така.
    Искам да ми дадети някакви съвети как да си стегна тялото ако може да е в по-кратък период, защщото лятото наближава ! Дайте някаква програма, която да си правя в къщи, защото нямам възможност а ходя на фитнес, защото живея в село и няма фитнес, а града е далеч. И някаква диета може би !
    Благодаря предварително !
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Така като те слушам с тва описание...трябва да приличаш на скелет, честно. Не знам на колко години си, ама ако над 15 и се предполага, че трябва да си оформена вече това са супер малко килограми. За да оформиш мускулатура трябва да имаш такава, а тя си тежи, не да си кожа и кокали. Трябва ти диета с която да качиш някое кило и много упражнения според мене, а не да тръгнеш да отслабваш, понеже няма да имаш сила да се качиш по стълбите.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Доста навреме си се сетила. За 1 месец нищо няма да направиш.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Така като те слушам с тва описание...трябва да приличаш на скелет, честно. Не знам на колко години си, ама ако над 15 и се предполага, че трябва да си оформена вече това са супер малко килограми. За да оформиш мускулатура трябва да имаш такава, а тя си тежи, не да си кожа и кокали. Трябва ти диета с която да качиш някое кило и много упражнения според мене, а не да тръгнеш да отслабваш, понеже няма да имаш сила да се качиш по стълбите.

дам съгласна съм ням да е зле по-скоро да качиш нещо друго поне три кила ще ти кажа но може и повече
    ама айде тука нали да си скелет е красиво дай всички да сме такива и да нямаме мръвка по нас
    авторке какво повече искаш? не стига че е късно да го мислиш вече да се стягаш пък и искаш още?

^Абе ти добре ли си? Едни кг седят по съвсем различен начин на различните хора. Една приятелка е 48кг на 175см и никога няма да кажеш, че е анорексичка, нито пък краката са и прави и безформени като клечки за зъби. Нека си тренира авторката, няма да умре, що за съвети... Като си няма и понятие, ще почне да се храни с дюнери и бургери (понеже я съветвате да качи) и ще се направи на нищо.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Супер фен Аватара на musS
    Има 1000 такива теми

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    ^Абе ти добре ли си? Едни кг седят по съвсем различен начин на различните хора. Една приятелка е 48кг на 175см и никога няма да кажеш, че е анорексичка, нито пък краката са и прави и безформени като клечки за зъби. Нека си тренира авторката, няма да умре, що за съвети... Като си няма и понятие, ще почне да се храни с дюнери и бургери (понеже я съветвате да качи) и ще се направи на нищо.

самата авторка казва че е много слаба виж хубаво сама затова казвам да напълнее едно-две килца нищо нема да и стане и това, че казвам да качи не значи че трябва да яде боклуци - мисля че е достатъчно умна да се сети сама че това не е начинът да се качи +тва наистина на всеки седят различно килограмите ама едно-две едва ли ще има кой знае каква разлика при условие че е на високо момиче(при ниските и малкото си личи) + изразявам мнение и факта че го правя не мисля че е нужно да съдиш дали съм добре или не

И щом едно-две кила няма кой знае каква разлика, защо й го препоръчваш? Просто колкото да отбележиш пост.
    До авторката - ако искаш да стягаш мускулите си, заложи на силово - с гири (ако нямаш импровизирай с бутилки с вода) и прави клекове, напади и други на по серии. И споко, няма да станеш мускулеста, защото повечето това си мислят, като чуят за тежести.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Ем да за това помолих за някаква диета
    Вярвай в мечтите си !

Доста навреме си се сетила. За 1 месец нищо няма да направиш.
    Да съм питала за това ? Не, нали ??? Или отговаряш по темата или не пишеш, защото това се смята един вид спам
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Еми определено почни да ходиш на фитнес, спокойно няма кака да направиш голЕми ръце като на момчетата ...
    и качи малко мускулна маса примерно. - . 5-6кг.. и си прави кардио и такива ще ти хареса споко ..
    все пак според мене не е хубаво 1 жена да стой като анорексичка ...

Ето снимки и прецени ... за пример давам Ann G

1. Преди - http://storage4.album.bg/744/ann_g_61435_20666948.jpg
    2. Сега - http://www.slusham.com/img3/1108/ann_g_banksi_3.jpg

[според мене на втората снимка къде, къде изглежда по-добре и в тялото и лицето ..
    Последно редактирано от tonique : 05-07-2012 на 20:47
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    дам съгласна съм ням да е зле по-скоро да качиш нещо друго поне три кила ще ти кажа но може и повече
    ама айде тука нали да си скелет е красиво дай всички да сме такива и да нямаме мръвка по нас
    авторке какво повече искаш? не стига че е късно да го мислиш вече да се стягаш пък и искаш още?
    Еми да казах, че искам някаква диета за надебеляванеее ;щщщщщ Няма диети само за отслабване има за трупане и на мас ;щщ Недей да разбираш ппод диета - начин за отслабване !!!

И искам да ти кажа, че просто винаги съм си била слаба и то много ! Не го правяя умишлено, просто съм се родила така, недей да ме нападаш за това, че съм слаба, дори да не съм го искала И не смятам, че приличам на скелет, даже доста хора ми казват, че изглеждам много добре и са ме питали как го постигам ;щщ
    Вярвай в мечтите си !

Град
    София де Жанейро
    то ако не тренираш ще стане на мазно ...
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Еми определено почни да ходиш на фитнес, спокойно няма кака да направиш голЕми ръце като на момчетата ...
    и качи малко мускулна маса примерно. - . 5-6кг.. и си прави кардио и такива ще ти хареса споко ..
    все пак според мене не е хубаво 1 жена да стой като анорексичка ...

Ето снимки и прецени ... за пример давам Ann G

1. Преди - http://storage4.album.bg/744/ann_g_61435_20666948.jpg
    2. Сега - http://www.slusham.com/img3/1108/ann_g_banksi_3.jpg

[според мене на втората снимка къде, къде изглежда по-добре и в тялото и лицето ..
    Ох,, ами просто винаги съм била слаба, никога не съм успявала да кача някакви килограми, просто метаболизма ми е такъв. НЕ мога да ги кача ей така, ям нормално, не прекалявам, нито пък преяждам ) И не стоя като анорексичка, аз много не се харесвам, но много хора са ми казвали, че изглеждам много добре и имам хубава фигура ) За това недей да ме определяш като анорексичка )
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    Има 1000 такива теми
    И още 1000 ще има, какъв ти е проблема на теб ??
    Вярвай в мечтите си !

Град
    София де Жанейро
    дообре тогава защо искаш да промениш тялото си ...
    утре ако се сетя ще напиша какви храни да ядеш ... щото са ме мързи ...
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    дообре тогава защо искаш да промениш тялото си ...
    утре ако се сетя ще напиша какви храни да ядеш ... щото са ме мързи ...
    защото както казах, аз така не се харесвам много много. Искам да имам слабо и доста стегнато тяло, а не просто слабо !
    Вярвай в мечтите си !

И щом едно-две кила няма кой знае каква разлика, защо й го препоръчваш?
    за да има повече мисо схвъна ли?

Супер фен Аватара на musS
    Сори, че ти ползвам темата. Наскоро ми казаха, че като натоварваш много някой мускул (примерно краката) всеки ден можеш да го разтегнеш или там да направиш нещо и после да те боли 2-3 месеца.. и че ако тренираш за стягане трябва да правиш упражненията през 1-2 дена, че да не стане нещо. Вярно ли е това и има ли от какво да се притеснявам, защото си правя упражненията всеки ден.. и доста си натоварвам краката ?!

Разтягането е вид контузия и въобще няма нищо общо с това дали ще натоварваш мускула всеки ден...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мда, макс да получиш мускулна треска като мен. Тази сутрин чак осъзнах, че вчера съм се насилила та ме боли почти всичко. XD Днес пропуснах с цел да размине малко. Утре пак.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

И аз имам същия проблем но за разлика от тебе аз ям прекалено много...в училище ми се чудят как съм толкова слаба при положение, че ям много..висока 168 и 45кг искам да съм 50-51 и със стегнато тяло и леко личащи се плочки..но за тренировката първо трябва да напълнея..моля някой да каже някаква изпробвана диета или начини за напълняване..

за дете до 17 = 18 г. е нормално да тежи 45 кг ама след това поне 55.. иначе много детска става структурата

Голям фен Аватара на Glam0rous
    И както сте на 14 и ядете здраво и се чудите защо нищо не се полепва, ще станете на 18 и всичко ще се залепи за месец-два...

И както сте на 14 и ядете здраво и се чудите защо нищо не се полепва, ще станете на 18 и всичко ще се залепи за месец-два...
    +1
    Или не на 18, но на 25-30. И са ми много забавни работещи и разумни жени като почнат "ууу, аз днес съм на една ябълка, утре ще съм на две активии". Същите ще сте, защото не сте научени да се храните.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си