- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли в Алах?
Значи ми казваш, че Господ, този разум обхващащ цялата вселена, това проявление на висши вселенски закони, отвъд всякакви човешки представи, е дошъл на Земята и направил така че да ти се падне точно определен въпрос на изпитите?
I can't live on this planet anymore.....
Сигурно като ходиш до кенефа, Господ пак ти помага?
(В тази връзка http://www.youtube.com/watch?v=JttDE4R0SbA)
Защо? Да не би да е защотоооо.....са малоумни? Страх те е че ще оспоря малките ти илюзии?
Знаете ли какво правят хората когато нямат какво да кажат? Започват да се обясняват или да обиждат. Е пич ти си от вторите който нямат какво да кажат и започват направо да обиждат. Обаче аз няма да падна на твоето ниво и да ти отвърна по същия начин. Аз каквото имах да кажа си го казах ако нещо не ти харесва мнението ми може да се оплачеш на арменския поп.![]()
никога християните не са атакували посолства и не са правили световен бунт заради това че някой е представил Исус в лоша светлина, при все че много пъти досега Той беше злепоставян не само то исляма, но и от страна на множество други вероизповедания, но ето кои са по-лошите религии, те сами си показват рогата
Последно редактирано от npp : 09-14-2012 на 12:09
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Шах...... и мат.
Казах ли ти че си поредния бурсук, имащ се за нещо повече от другите? Едни и същи фрази, преструване, игрички, само това ли можеш? Не е вярно че няма какво да кажа и затова те обиждам, просто разбирам че си тъп комплексиран изтърсак, потънал в стандартните илюзии и представи за себе си, и затова не искам да ти обяснявам - така само ще подсиля илюзиите ти. Всеки иска да се идентифицира с нещо, ти го правиш с християнството, а вярата ти е колкото да отбиеш номера. Съмнявам се че изобщо си истински вярващ, ти си просто дришльо търсещ нещо чуждо, което да те идентифицира и да ти придава характер и дълбочина. И това не ме изненадва - повечето хора търсят винаги нещо чуждо, което да им придава характер, когато те самите нямат такъв. На тази база са всички фенове, религиозни хора, последователи на идеологии и т.н. Доста е лесно да вземеш нещо чуждо и да зачиташ неговите черти като свои. Но това е илюзия служеща на малки и дребнави хора, които компенсират своята ограниченост, като си измислят прилежащи им персонажи и характеристики(според това какво им липсва). А това прикрито задоволство с което повтаряш тези фрази, че даже и се опитваш да се правиш на интелигентен, просто допълва картинката, на която си се представяш. Копирането на такива простотии като "Аз си казах мнението, пък на теб ако не ти харесва бла бла бла", "Ти само знаеш да обиждаш, значи си ми под нивото" е просто жалко, а първоначалната му цел - да ти придаде необходимата независимост и напереност в очите на другите и така да омаловажи стойността на моите думи - е вече загубена в морето от повторения на напудрени седмокласнички. Това исках да ти кажа, но сметнах че едва ли нещо ще разбереш, затова се задоволих просто с обиждане и плюене.
Цялото ти мнение е изградено от неща които съм виждал стотици, да не кажа хиляди пъти, просто няма с какво да ме изненадаш, всичко вече съм го чувал. Затова излей поредната доза наизустен булшит и довечера спи спокоен сън, в знанието че си над мойто ниво.....
Заключение:
![]()
Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-14-2012 на 14:04
засега всички протестиращи от ислямският свят казаха че бунтът им е заради някакъв си филм, който обиждал мохамед - не е ли това една империалистична и тиранична религия още от самото си начало?!, достатъчно е дори и това как 400 години са се опитвали да поробват този народ за да превърнат християните и цялото население в мюсюлмани, навсякъде проповядват че исляма е повече от учението на Исус след като е просто връщане към човекоубийствените постановления на старият завет, които самият Господ е отменил още преди 2 хилядолетия, при положение че мохамед не е единственият лъжепророк, заради когото досега милиони хора са били погубвани - за съжаление света бе пълен с много такива лъжепророци, то и аз не съм роден в израел и нямам нищо общо с израелският род, нито мога да се нарека чисто бял ариец, но пак вярвам само в Онзи, Който никога не е причинявал зло на когото и да е от човеците - разбира се, като казвам всичко това, не съдя никого
Последно редактирано от greenblood : 09-17-2012 на 01:21