На който каквото са му обяснили като малък - в това вярва. Или поне в това би отговорил че вярва, ако го попитат.
Аз като бях по-малък и много си играехме с една приятелка, която беше фенка на Левски и само за тях говореше. Аз никога не съм се интересувал от футбол, дори не знам кои играят в Левски или ЦСКА, но ако сега има мач между двата отбора ще съм за Левски. И то само защото някога ми е говорено за този отбор повече, без никаква друга причина.
Та те така и с религията. Едва ли някой тук е наистина, ама наистина вярващ. Просто в един ранен момент са ви осведомили, че сте вярващи християни, и автоматично това сте възприели за истина. На практика и хал-хабер си нямате за какво става на въпрос. И бих казал - за ваше добро
Обясни ни, учителю, за какво става въпрос, като толкова си чел и разсъждавал по религиозните въпроси.
Първоначално написано от Doctor_Satan
Тъпичък си, с което изобщо не ме изненадваш, предвид вярванията ти ..... "Всеки има право на мнение...." , "Света е направен за нас" hurr durr
Като някакви ретарди повтаряте едни и същи заучени фрази, сякаш за да убедите повече себе си, отколкото другите.
Човека ти отговори абсолютно вярно, стига писа глупости от безсилие