- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой може ли да ми обясни...
... защо днешното поколение се състои от ниско музикално образовани тийнеджъри, които мислят, че Бруно Марс е по-добър от The Beatles, което ги прави доста смотани и ограничени селяни? Защо трябва да е пълно с такива кретени?
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
a Бруно Марс е поредния тинейджър който си мисли че е голям певец ли?
Де да слушаха наистина Бруно Марс, а не чалга...
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
сега ще ги анкетивам всичките от новото поколение и ще ти кажа
http://www.youtube.com/watch?v=oYDiX...Sns&playnext=0
Ето това е доброМахайте ги тия гейчета
![]()
докато музикалната 'образованост' се ограничава само с най-новите летни хитове, няма как да очакваш да се цени истинската музика, такава каквато е била преди и каквато все още се прави... остава само да се примириш с обстоятелствата
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
На кого викаш "днешното поколение"?
Щото аз примерно никога не съм чувала за Бруно Марс... Т.е. чувала съм, не съм... слушала.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://www.youtube.com/watch?v=MQcAn...eature=related
най-великия
2пак и такива звечздички могат само на колене да стоят пред великия лил уейн![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Да, днешното поколение... това може да го види само човек от друго поколение, в противен случай е погълнат от безметежната пумия на съвремието ни...
Такива са съвременните деца... 15-20г., без никаква ценностна система и нискообразовани, не зная какво се чества на 2-ри Юни или прочие. Интересува ги по цял ден само да пишат в интернет, да се показват колко са хубави, да слушат чалга, да се обиждат едни - други....
Не можеш да го промениш, само гледай ти да не ставаш такъв и евентуално децата ти за в бъдеще...
В крайна сметка Бруно Марс е просто една еднодневка, но и на фона на тийновете ни май няма възгледи скоро да има някой означен от народа като Шекспир, Бийтълс, Айнщайн и т.н., днес - всичко осуетяваме....
Ся си представям как след 20 години ще пишем по тийн форуми
"днес тинейджърите нямате никакъв вкус кум музиката. Само тея шибани летни песни са ви в главата. Какво стана с изпълнители като Джъстин Бийбър, Лейди Гага, Селена Гомез, Лил Уейн и други? Никой не ги слуша, защото ценностната ви система е пропаднала"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Тия Бийтълс, Скорпионс и прочие ги слуша баща ми, който е на 47. Аз претендирам, че съм от младото и модерно поколение, затова и да искам, не мога да се изравнявам с него.
Всеки си има вкус, бил той и лош, аз лично уринирам върху дебилни песни, само защото са били легенди през 70-80-те.
n00bs
Цитирам един лаф от преди да се родя: "Мразя разни парцали да ми се правят на хавлиени кърпи".Сами си го разтълкувайте.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Как е възножно изобщо някой да му мине през главата да сравнява Бийтълс, Джими Хендрикс, Пинк Флойд, Джанис Джоплин и прочие легенди с "певци" от рода на Хана Монтана и Джонас Брадърс?
А Бруно Марс далеч не е най-трагичният случай, направо е страхотен пред Кеша, Ники Минаж и подобни... :х
Еха,защо всички трябва да харесваме Бийтълс? Били невероятни.Ключовата дума е били.Всички сме били.Всички сме били бебета,всички сме били в първи клас.Славата на Бийтълс залезе много преди 80% от форума да се роди.Добре е,че са уважавани от поколения,но защо всички трябва да ги уважаваме?Аз лично не харесвам техните песни.Идват ми флегматични и ми се приспива от тях.Времената се менят.Стига сте живели в миналото.Не съм казал,че трябва да слушате чалга,не съм казал,че трябва да слушате 50 Cent.Слушайте си каквото искате,без да натрапвате предпочитанията си на другите.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
щото е модерно, как що?
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Цялата тема е еврейска, в подкрепа на илюминатите!
n00bs
Нали?
Някъде да си видял/а смешника Лил Уейн да пее против илюминатите и да обяснява на света истината, която малко я знаят? Да си го видял/а да се облича като истински рапър, а не с най-новите дрешки adidas? Той не е нищо повече от поредния илюминат, който си изкарва парите пеейки това което други хора искат, не това което той желае.