- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кога най-сетне? моШно антифен тема
Кога най-сетне ще махнат "шоуто" на тоя тъп, ограничен, селски простак Слави??
Направих грешката да си го пусна за първи път от 473523092 месеца и е по-прост и умрЕл от всякога :Х
аве я да не ми обиждаш славито той е най-великия вие може само да го гледате и да му завиждате
даже е по-велик и от бетовен
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Явно няма какво др да пуснат, а сиг. държи някакъв рейтинг, които им стига.
n00bs
Докато има рейтинг, хора които го гледат и си купуват билети за шоуто няма да го махнат.
ПП: Аз харесвам Слави Трифонов.
Ами по-скоро ми е сантимент. У дома още от малка гледахме предаванията му от мазето, купуваха ми всичките албуми на куку, свързвам го с много приятни моменти, спомени, емоции. Харесвам музиката която прави, харесвам и свободата, която си е извоювал, защото в днешно време много малко хора могат да си позволят да казват в ефир това, което мислят. Дразни ме с това, че се занимава основно с премиера, но личността му, куку бенд и т.н са огромна част и от детството ми. Не съм ходила само на едно негово турне и така.
аз не виждам какво има да му се харесва като цяло - доста е тъп, прекъсва гостите си и почва да говори за себе си, а на хората не им пука за неговия живот, има обидно държание спрямо подчинените си, прекъсва им скечовете и постоянно ги кара да повтарят, хората не са дебили, разбират и без да им се повтаря, мощно подлога е, явно ближе и задника на митьо пайнера, че да кани лейки да го гледа затъпяващата османска част от нацията
n00bs
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
свършиха ли се известните хора които да кани, свършиха се мангизите само разчита на тъпите си проекти
6б3З10
Супер ретарднато шоу. Това е само защото се цели към средния човек, гледащ телевизия. Но не знам дали го прави успешно, не знам колко хора го гледат, може и да е под средното ниво.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga