.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Играете ли тенис на корт?

Здравейте, търся някой, с който да играем тенис на корт.

и аз си търся с кой да ходя на тенис и плуване.. :/

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Играех много като ученик и студент, но не съм хващал ракета може би от 10 години. Играе ми се, но имам много да си припомням, а ми трябва и нова ракета. Със старата Stomil няма да стане.

Абе аз да питам тук,ако искам да се науча да играя има ли някакви групи за хора като мен(21 години),че с инструктор май е бая пари,а и така можеш да се запознаеш с нови хора.

Аз също играя тенис От Бургас съм и тренирам в клуб "Бриз". Не е много евтино, но пък е добро обучението! Вече си имам нова ракета (на два дни ) и играя добре тенис Но не съм и професионалистка

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Ами запиши се с тренъор..а иначе може и в група по 4рима ама зависи на колко си де..

Цитирай Първоначално написано от yuribg Виж мнението
    Абе аз да питам тук,ако искам да се науча да играя има ли някакви групи за хора като мен(21 години),че с инструктор май е бая пари,а и така можеш да се запознаеш с нови хора.
    Амии ,ако не си играл до сега е добре да започнеш индивидуално...ако си от софия ще ти препоръчам да ходиш на стадион ''Раковски'' там с тренъор е 15-20 лв на час,а има и групи с големи хора да може да провериш (=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си