Първо, поздравления и от мен за хубавата тема. Ще изкажа лично мнение от личен опит. С моя половин, историята започна по странен начин. И двамата имахме други хора до себе си и крадяхме минутки, само за да изпушим по една цигара заедно. Не сме искали умишлено да нараняваме някой, просто се влюбихме и в един момент беше неизбежно. Та първите няколко месеца постоянно се връщах към начина по който ние започнахме. В главата ми, някак без да искам се появяваше мисълта, че както е станало с нас, така може да стане и с него и друго момиче. Не беше от липса на доверие, никога не ме е карал да се съмнявам, но подсъзнателно това притеснение го имаше. В случая мисля, че и с твоето момиче е така. Имам предвид, не смятам, че тя се съмнява в теб, а по-скоро в това какво може да се случи по време на такъв концерт, дори и без твоето желание за това. Отделно може би има нужда да сте повече време заедно, а ти, както сам казваш, на този етап имаш все повече участия. Говорили сте и аз съм сигурна, че тя вярва на всяка твоя дума. Направи нещо мило за нея. Посвети й песен. Покани я на следващият ви концерт и й кажи, че макар и да ви е слушала, този път ще е различно и държиш тя да е там. Кажи на микрофона, че следващото парче е специален поздрав за твоето момиче. Накарай я да се почувства единствена. Не мисля, че правиш нещо грешно, нито пък тя. Понякога мислите идвам сами в главата и се загнездват някъде дълбоко в подсъзнанието, без да искаме това. Сигурна съм, че всичко във връзката ви е наред.