.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Отново: Нова прическа (:

Добро утро на всички!

Правя тема, тъй като искам нова промяна в косата си, но и аз не знам каква или по-точно не съм убедена , че ще ми ходи. В момента косата ми е до раменете (отпред), а отзад леко по - къса. Един вид - каре ми е настоящата прическа. Сега мисля да се направя на черта, но не съм сигурна дали ще ходи на формата на лицето ми и всичко. Та, затова ще ви помоля за мнение.

Също така в момента съм с крив бретон, с такъв ли да остана или да си направя прав?

Благодаря адски много на тия, дето са се отзовали да ми помогнат.

Приятен ден!

Снимки:
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...93333738_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...22478176_n.jpg

П.С - Ако не сте съгласна с чертата, Ви моля да ми дадете друга идея.
    Последно редактирано от SmilezZz : 06-08-2012 на 05:46
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Според мен първо я пусни по-дълга, сега е прекалено къса, за да имаш голям избор от прически.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Първо косата ти е на много етажи и няма да стане на черта.
    Второ така изглежда, че почти нямаш коса. За каре или черта трябва да имаш гъста коса.
    Трето тези прически отиват на малко лице, а твоето не е такова.
    Извод: Пусни си дълга коса.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Според мен първо я пусни по-дълга, сега е прекалено къса, за да имаш голям избор от прически.
    Точно затова исках да я направя на черта, тъй като отзад, както казах - косата ми е по-къса, в сравнение с предната част.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Първо косата ти е на много етажи и няма да стане на черта.
    Второ така изглежда, че почти нямаш коса. За каре или черта трябва да имаш гъста коса.
    Трето тези прически отиват на малко лице, а твоето не е такова.
    Извод: Пусни си дълга коса.
    Подкрепям.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Точно затова исках да я направя на черта, тъй като отзад, както казах - косата ми е по-къса, в сравнение с предната част.
    Потърпи още мъничко, да порасне по-дълга и тогава.

Наистина сега ти е къса , изчакай за нова прическа, нали знаеш, че ако искаш черта- трябва да е колкото най-късата дължина, а твоята мисля е доста къса... аз също съм отпред с коса до гърдите почти, тоест до началото ;д а отзад е доста къса... лошото е, че я пускам от февруари, пръскам кво ли не и не расте хахаха . Ама чакам, изчакай и ти, може някой кичур да сложиш или да смениш само бретона .. бтв от русе ли си ? :Д

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Трябва да изчакаш да ти порасне косата още
    след това ще имаш избор за прически

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Наистина сега ти е къса , изчакай за нова прическа, нали знаеш, че ако искаш черта- трябва да е колкото най-късата дължина, а твоята мисля е доста къса... аз също съм отпред с коса до гърдите почти, тоест до началото ;д а отзад е доста къса... лошото е, че я пускам от февруари, пръскам кво ли не и не расте хахаха . Ама чакам, изчакай и ти, може някой кичур да сложиш или да смениш само бретона .. бтв от русе ли си ? :Д
    О, била съм и с такава дължина, постепенно я скъсих. А днес, ходих на фризьор и ми изравниха дължината отпред, освежиха ми крайчетата и вече всичко е 6 .. Ще започна да си пускам маааалко по - дълга коса.

Да, от Русе съм.

И благодаря на отзовалите се.

Айде да не правя друга тема
    http://www.prikachi.com/images/899/4872899N.jpg
    Искам да си сменя прическата,но незнам каква да избера.
    Лицето ми е малко така,че бритон нестава.Мисля да си боядисам косата с оцветител черно,но днес като се къпах и като косата ми беше мокра стоеше по-тъмна и нещто не ми допада
    Мнения?
    а тука бях станала преди няколко мниути ката че не се плашете
    Последно редактирано от sun_ : 06-09-2012 на 17:45

Ще дам пример с мен : Миналата година имах дълга коса отрязах я като на Поли Генова , поддържах я и утре ще ходя на фризьор да ми изравни страните (ще бъда с къса прическа много къса
    )

Цитирай Първоначално написано от sun_ Виж мнението
    Айде да не правя друга тема
    http://www.prikachi.com/images/899/4872899N.jpg
    Искам да си сменя прическата,но незнам каква да избера.
    Лицето ми е малко така,че бритон нестава.Мисля да си боядисам косата с оцветител черно,но днес като се къпах и като косата ми беше мокра стоеше по-тъмна и нещто не ми допада
    Мнения?
    а тука бях станала преди няколко мниути ката че не се плашете
    Щом искаш мнение - ще получиш такова.
    Не си съсипвай косата на тази възраст. По личицето ти мога да позная, че си на може би 12,13 или 14.
    Имаш предостатъчно време, когато да експериментираш и с грим, и с прически, и с дрехи.
    Бъди естествена, още повече не си увреждай косата, камо ли ако е заради другите. Сама трябва да се харесваш.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Marchi13 Ще се снимаш ли да покажеш как ти седи? И аз принципно искам такава прическа ама си мисля, че няма да ми отива.. ддз.

Ами всъщност съм на 16 и неизползавам никакви гримове,просто искам малко промяна

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Marchi13 Ще се снимаш ли да покажеш как ти седи? И аз принципно искам такава прическа ама си мисля, че няма да ми отива.. ддз.
    oh ami az beche se postrigah!!!! moga da ti prika4a stara snimka. stara stara veche . pri4eskata kato na polly genowa !!!!!!!!!!!
    Последно редактирано от Marchi13 : 06-11-2012 на 15:59

Разбрахме , че е като на това антипатично нещо (лично за мен) причекстата ти-няма нужда да го пишеш сто пъти на шльокавица и с хиляда удивителни...

Здравейте косата ми е много тънка и дълга до кръста кафява на цвят . Много често се заплита въпреки , че я реша много , използвам всякакви спрейве и глупости и пак нищо , слагам си маска и балсам реша ли реша , решение няма ! За това реших да си направя малка промяна утре ще се подстриа на ниво до раменете - черта , с плътен бретон . Но освен това ще си сложа и някакъв шарен кичур от тези безамонячните въпроса е розов или лилав . И как да подържам косата си здрава по плътна и не заплетена , помощ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си