- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Tae Bo Cardio с Били Бланкс
Някой от вас правил ли го е? Имало ли е ефект?![]()
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
аз още преди 2 години го правих, супер много ме кефи, толкова приятно и зареждащо е, обаче съм го правила на 1-2 месеца, като си присетя и нямам какво да правя, сега обаче от 3-4 дена го правя всеки ден, този клип, от който го гледам, е около 44-45мин., обаче тия дни стигам само до 20-25мин., то и последните 10 г/д е разтягане
иначе съм чувала само хубави мнения за тия упражнения на Били, перфектни са и за стягане, и за отслабване и в същото време са изключително приятни, въобще не са ми досадни като повечето![]()
Пълна загуба на време. Перфектни били и за стягане и за отслабване. Ахах
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Обожавам клиповете с Били Бланкс.Толкова зареждащо ми действат - просто не е истина!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз ги правя от зимата (не редовно).На мен лично ми харесват,но супер бързо ми омръзват.Чувала съм иначе много положителни мнения за тях,така че пробвай ги.
Страшни са, много приятни, а самият той е тоооолкова надъхващoт приятелки съм чувала все хубави неща, а аз го правя от месец-два и определено има ефект (макар че аз го съчетавам и с други упражнения)
а иначе в замунда има разни други DVD-та, като ви писнат упражненията, аз си имам 3 и си ги сменям)
с тези упражнения мога ли да отслабна в бедрата? ;дд
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
да, нали трябва кардио за отслабване, таебото е такова
и не се отслабва само на едно място, бе, хора, като отслабвате, отслабвате навсякъде
И аз много го харесвам Били![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.