- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отново: Нова прическа (:
Добро утро на всички!
Правя тема, тъй като искам нова промяна в косата си, но и аз не знам каква или по-точно не съм убедена , че ще ми ходи. В момента косата ми е до раменете (отпред), а отзад леко по - къса. Един вид - каре ми е настоящата прическа. Сега мисля да се направя на черта, но не съм сигурна дали ще ходи на формата на лицето ми и всичко. Та, затова ще ви помоля за мнение.
Също така в момента съм с крив бретон, с такъв ли да остана или да си направя прав?
Благодаря адски много на тия, дето са се отзовали да ми помогнат.
Приятен ден!
Снимки:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...93333738_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...22478176_n.jpg
П.С - Ако не сте съгласна с чертата, Ви моля да ми дадете друга идея.
Последно редактирано от SmilezZz : 06-08-2012 на 06:46
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен първо я пусни по-дълга, сега е прекалено къса, за да имаш голям избор от прически.
Първо косата ти е на много етажи и няма да стане на черта.
Второ така изглежда, че почти нямаш коса. За каре или черта трябва да имаш гъста коса.
Трето тези прически отиват на малко лице, а твоето не е такова.
Извод: Пусни си дълга коса.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Наистина сега ти е къса , изчакай за нова прическа, нали знаеш, че ако искаш черта- трябва да е колкото най-късата дължина, а твоята мисля е доста къса... аз също съм отпред с коса до гърдите почти, тоест до началото ;д а отзад е доста къса... лошото е, че я пускам от февруари, пръскам кво ли не и не расте хахаха . Ама чакам, изчакай и ти, може някой кичур да сложиш или да смениш само бретона .. бтв от русе ли си ? :Д
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Айде да не правя друга тема
http://www.prikachi.com/images/899/4872899N.jpg
Искам да си сменя прическата,но незнам каква да избера.
Лицето ми е малко така,че бритон нестава.Мисля да си боядисам косата с оцветител черно,но днес като се къпах и като косата ми беше мокра стоеше по-тъмна и нещто не ми допада
Мнения?
а тука бях станала преди няколко мниути ката че не се плашете
Последно редактирано от sun_ : 06-09-2012 на 18:45
Щом искаш мнение - ще получиш такова.
Не си съсипвай косата на тази възраст. По личицето ти мога да позная, че си на може би 12,13 или 14.
Имаш предостатъчно време, когато да експериментираш и с грим, и с прически, и с дрехи.
Бъди естествена, още повече не си увреждай косата, камо ли ако е заради другите. Сама трябва да се харесваш.
Marchi13 Ще се снимаш ли да покажеш как ти седи? И аз принципно искам такава прическа ама си мисля, че няма да ми отива.. ддз.
Трябва да изчакаш да ти порасне косата още
след това ще имаш избор за прически
Ще дам пример с мен : Миналата година имах дълга коса отрязах я като на Поли Генова , поддържах я и утре ще ходя на фризьор да ми изравни страните (ще бъда с къса прическа много къса
)
Здравейте косата ми е много тънка и дълга до кръста кафява на цвят . Много често се заплита въпреки , че я реша много , използвам всякакви спрейве и глупости и пак нищо , слагам си маска и балсам реша ли реша , решение няма ! За това реших да си направя малка промяна утре ще се подстриа на ниво до раменете - черта , с плътен бретон . Но освен това ще си сложа и някакъв шарен кичур от тези безамонячните въпроса е розов или лилав . И как да подържам косата си здрава по плътна и не заплетена , помощ !