.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от sun_ Виж мнението
    Айде да не правя друга тема
    http://www.prikachi.com/images/899/4872899N.jpg
    Искам да си сменя прическата,но незнам каква да избера.
    Лицето ми е малко така,че бритон нестава.Мисля да си боядисам косата с оцветител черно,но днес като се къпах и като косата ми беше мокра стоеше по-тъмна и нещто не ми допада
    Мнения?
    а тука бях станала преди няколко мниути ката че не се плашете
    Щом искаш мнение - ще получиш такова.
    Не си съсипвай косата на тази възраст. По личицето ти мога да позная, че си на може би 12,13 или 14.
    Имаш предостатъчно време, когато да експериментираш и с грим, и с прически, и с дрехи.
    Бъди естествена, още повече не си увреждай косата, камо ли ако е заради другите. Сама трябва да се харесваш.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Marchi13 Ще се снимаш ли да покажеш как ти седи? И аз принципно искам такава прическа ама си мисля, че няма да ми отива.. ддз.

Ами всъщност съм на 16 и неизползавам никакви гримове,просто искам малко промяна

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Marchi13 Ще се снимаш ли да покажеш как ти седи? И аз принципно искам такава прическа ама си мисля, че няма да ми отива.. ддз.
    oh ami az beche se postrigah!!!! moga da ti prika4a stara snimka. stara stara veche . pri4eskata kato na polly genowa !!!!!!!!!!!
    Последно редактирано от Marchi13 : 06-11-2012 на 15:59

Разбрахме , че е като на това антипатично нещо (лично за мен) причекстата ти-няма нужда да го пишеш сто пъти на шльокавица и с хиляда удивителни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си