- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещия стол е: Devil_ass СКЪСАЙТЕ Я ОТ...... въпроси
Наркотиците носят радост в живота на милиони наркомани по света ...
E,да ама аз не съм наркоманка :P
Колко пъти най-много си мастурбирала за 1 ден? Кога беше това?
Снимала ли си се еротично/гола?
Пращала ли си такива снимки на хора?
Ако да-на колко?
На мене би ли ми пратила ако имаш
Случвало ли се е да ти предлагат пари за секс?
Като ходиш на дискотека обарвали ли са те непознати?
А бутали ли са си патките в дупето ти?
А в диското хващали ли са те за циците?
Изобощо колко човека са виждали циците ти?
Колко момчета са ги пипали?
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Василе кви са тея въпроси бе :О Извратеняк!
Колко пъти най-много си мастурбирала за 1 ден? Кога беше това?май 4,ама не помнякога
Снимала ли си се еротично/гола?Ъъмммм
Пращала ли си такива снимки на хора?
Ако да-на колко?1
На мене би ли ми пратила ако имаш ? http://cdn2.diggstatic.com/story/haha_no_pic/o.png
Случвало ли се е да ти предлагат пари за секс? ДА
Като ходиш на дискотека обарвали ли са те непознати?Няма как да избяга човек от напасти
А бутали ли са си патките в дупето ти?:О не
А в диското хващали ли са те за циците?не
Изобощо колко човека са виждали циците ти?Ми не съм ги броила :Д 5-6 сигурно :Д ама се броят и приятелките де
Колко момчета са ги пипали?нз :Д 4-5?
Имала ли си еротични фантазии със съученици/чки?
какви? Какво си си представяла?
А те със тебе?
Ако да-какви?
Кво е мнението ти за циганите?
Възбуждала ли си се от преподаватели?
Случвало ли ти се е да се подмокриш докато си навънка заради някой или без причина?
Имала ли си еротични фантазии със съученици/чки?Не,не ме кефят нещо
какви? Какво си си представяла?-
А те със тебе?Не съм ги питала :Д
Ако да-какви?-
Кво е мнението ти за циганите?Има и свестни(само съм чувала за тях),иначе са ми супер гнусни,направо като ходих в Сф на изпит,унито беше в циганската махала и се качих в автобуса и ми идваше да си изповръщам червата
Възбуждала ли си се от преподаватели?да
Случвало ли ти се е да се подмокриш докато си навънка заради някой или без причина? :Д да
Сънувала ли си че правиш секс с някого? С кого и как?
Някой казвал ли ти е че е сънувал как прави секс с тебе? Кой и как?
Какви неща сънуваш?
Най-запомнящия се сън ?
забравяш ли сънищата си на сутринта?
Сънувала ли си че правиш секс с някого? С кого и как?Да,сънувала съм:Д ми с едно момче,правих му френска :Д
Някой казвал ли ти е че е сънувал как прави секс с тебе? Кой и как?хаха да,един приятел сънувал как правил секс с мен и още една фр :Д
Какви неща сънуваш?Главно сънувам неща свързани с работите,които са ми се случили през предните дни
Най-запомнящия се сън ?Имаше 2 ,които сънувах доста често като бях малка,единия беше аз и мама бягахме и зняква гора и някакъв фрийк ни гони с дърворезачка,а другия беше че дядо се връща от Германия и отивам да го посрещна на стълбите ама имаше някакъв крийпи дядо Коледа там и някви фъстъци в кутии :Д
забравяш ли сънищата си на сутринта? Сутринта ги забравям,но по-късно през деня се сещам за тях
Мъжът леген може ли да бъде по-девствен?
от тебе не
1. Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променила?
2. Разочароваш ли се често?
3. Секс за една вечер и секс на първа среща - мнение?
4. повечето ти запознанства и впоследствие връзки от социалните мрежи ли започват?
5. Смяташ ли, че може да има истинско приятелство между момче и момиче? Или винаги един мъж гледа на една жена първо като сексуален обект и следователно той може ли да ти е приятел, или хормоните му ще надделеят?
П.П - На колко дена се сменя стола и на какъв принцип?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
2-3 дена стои или до изчерпване на въпросите.
1. Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променила?Нищо,каквото станало-станало.
2. Разочароваш ли се често?Да,защото съм мн доверчива и накрая го ям големия
3. Секс за една вечер и секс на първа среща - мнение?секс за една вечер-ако съм много разгонена :Д и то няма да е с първия срещнат,секс на първа среща-като цяло е тъпо,защото ще излезе че съм много лесна
4. повечето ти запознанства и впоследствие връзки от социалните мрежи ли започват?от няколко години насам-да,което не говори мн добре за мен
5. Смяташ ли, че може да има истинско приятелство между момче и момиче? Или винаги един мъж гледа на една жена първо като сексуален обект и следователно той може ли да ти е приятел, или хормоните му ще надделеят?Според мен не може да има истинско приятелство между момиче и момче,или хормоните ще надделеят,или единия от 2мата ще се влюби.Може би е възможно това,обаче след като единия преодолее чувствата си към другия.
П.П - На колко дена се сменя стола и на какъв принцип?
Да не би да искаш да те турна на стола?
1. Смяташ ли, че има грозни хора? И какво разбираш ти под "грозен човек"?
2. Ходила ли си в стриптийз клуб, и ако не, би ли отишла?
3. Креативна личност ли си?
4. Какво прави един човек успял и опитен?
5. Вярваш ли, че когато един човек се напие казва това, което чувства и мисли?
6. Предсказуема ли си?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
TheManTheLegend омг колко си загорял ;О <3
По темата:
Каза, че си против секса на първа среща, за да не изглеждаш лесна. Един виртуален приятел пък ми каза, че се кефи на жени, които не те държат със седмици/месеци докато правят секс с теб, че тея неща убивали интереса му и т.н..
Съгласна ли си с това? Защо изобщо си мислиш, че това би те направило 'лесна'?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
1. Смяташ ли, че има грозни хора? И какво разбираш ти под "грозен човек"?Ми да има грозни хора :Д по външност,има и по душа,напоследък май грозните по душа се срещат доста често.Иначе това са някакви интриганти,двуличници,изпо лзвачи.
2. Ходила ли си в стриптийз клуб, и ако не, би ли отишла?не съм,но имам желание
3. Креативна личност ли си?Не особено
4. Какво прави един човек успял и опитен?Зависи с какво отношение.Може да няма много пари и пак да е успял-да е жастлив,да е създал семейство,за мен успелият човек е щастлив и е постигнал това,което иска в живота си.А опита се добива с годините.
5. Вярваш ли, че когато един човек се напие казва това, което чувства и мисли?Да,и аз така правя
6. Предсказуема ли си? Да
Кажи де,да те турвам ли на столчето?:Д
Каза, че си против секса на първа среща, за да не изглеждаш лесна. Един виртуален приятел пък ми каза, че се кефи на жени, които не те държат със седмици/месеци докато правят секс с теб, че тея неща убивали интереса му и т.н..
Съгласна ли си с това? Защо изобщо си мислиш, че това би те направило 'лесна'?
E,аз казах ,че не бих му пуснала на първата среща,иначе това да го държа месеци на сухо е малко тъпо,няма време за такива изчаквания
Бих искала да опозная човека малко по-добре и тогава да правя секс с него,а не виждаме се за 1ви път на първа среща и айде да се почваме.
ше ходим ли на кафенце ?
то густо, то пусто
хаха е не, не искам, няма ли други желаещи? ти май бързаш да се отървеш или? ахах
1. Кой е най-лошия съвет , който са ти давали?
2. Смяташ ли се за силна личност?
3. Благородна лъжа или жестока истина?
4. Имаш ли татуировки? И ако не, би ли си направил? Каква?
Е,аз ако те слагам ще е след няколко дни
1. Кой е най-лошия съвет , който са ти давали?Не мисля,че са ми давали лоши съвети,или ако са,не съм ги слушала :Д
2. Смяташ ли се за силна личност?Не мисля,че съм силна
3. Благородна лъжа или жестока истина?Жестока истина,мразя да ме лъжат
4. Имаш ли татуировки? И ако не, би ли си направил? Каква?Нямам и за момента не бих си направила,преди ми харесваха,ама сега не виждам смисал да си 'жигосам' тялото
Какво се променя, ако разбереш с колко лъжички захар обича да си пие кафето, или какво му е мнението за насилието над животните?
Ами ако супер много ти харесва? :3
Ами ако те излъжат и никога не разбереш и всичко си е по старо му и си щастлива с човека, който те е излъгал, независимо какъв е и колко долна му е лъжата? (и наистина... приеми, че никога няма да разбереш, не минавай с "истината винаги излиза на яве" and more bullshits.
Последно редактирано от ShtrudeL : 06-08-2012 на 15:10
4XCOKИ
забрави скобичкатаааа. хахах
1. Как изразяваш чувствата си? С действия или с думи?
2. Кое нещо е под достойнството ти?
3. Би ли простила изневяра?
4. Действаш ли импулсивно и без да мислиш понякога, просто за да изживееш момента?
Колко процена жена и колко процента мъж имаш в характера?
4XCOKИ