- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещия стол е: Devil_ass СКЪСАЙТЕ Я ОТ...... въпроси
какво разбирате под "тесни рамене"? ако разбирате "малки раменни мускули", не се говори за това - става въпрос за разстоянието от едното ти рамо до другото ти рамо, като мисля че раменния мускул не се брои - затова някои хора може да са изчистени и мускулести и пак да нямат особено V-образен гръб, а други да са обратното
а сега ще потърся снимки
ето: http://4.bp.blogspot.com/_g93bcGvgWB...Horton-237.jpg
Phil Heath
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
като разшириш гърба и гръдния кош и раменете се разширяват...
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Я дай някое упражнение за разширяване на гръб и гръден кош и рамене, а ако може и китки :'(
(китките ми са 18см, средното е 16см, ама аз искам да са 22+)
Теоретично ако си пишеш година-две с някой човек, но не сте се виждали никога поради някаква причина (чужбина, работа..), но много се харесвате, какво мислиш за идеята на първата ви среща да правите секс, макар че си против това? Вие се знаете перфектно, но просто нямате физически контакт.
*не визирам нищо и никого в момента.
това на снимката е маркус рул...
http://1.bp.blogspot.com/-Zw4hgPZuvM...hil+Heath1.jpg това е фил хийт... къде са му тесни рамената?
то густо, то пусто
Широчината на раменете се определя от дължината на ключицата. С тренировки увеличаваш само размера на мускулите, въпреки че помагат и на костите, доколкото знам няма тренировка, която да ти увеличи ключицата.
Добре нали се сещаш че на 14 не си толкова широк, колкото на 18 ? Работата е докато растеш да тренираш нещо което да подпомогне развитието. По-широк гръден кош (плуване) -> по-голям гръб. Всички плувци са като лодки в гръб.
Е добре де, ама аз съм на 20. И ко прайм ся?
А за китките не се шегувах бтв, искам по-големи :< перфекционист съм
за ръце като цяло гледай сайтове, упражнения, които тренират хора, които се занимават с канадска борба![]()
то густо, то пусто
ШШш ми пратиш ли фейсбук на лс, да те столквам?
П.П. За семенна течност питах дали гълташ![]()
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
А, ти си тук, още. хахах чакай да те питам: Накараха ли те всички тези въпроси да се замислиш повечко за теб като личност и ако да какво измисли?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Смяташ ли , че първата целувка и първият път, се помнят винаги?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Nikence искам те на стола може ли![]()
Тука ни задваш неудобни въпроси няколко дена, време е да те накажем![]()
хахах аз няма да съм ви толкова интересна, защото не обсъждам личният си живот толкова. хахах![]()
Е няма да го обсъждаш, просто ще ти задаваме въпроси и ти ще отговаряш
Пвавила ли си секс
ако кажеш не наистина няма да е интересно, 50% от въпросите отпадат![]()
Боля ли много първия път?
Свършвала ли си по време на секс?
Харесва ли ти да си на стола
Защо не се обичате с основата???
Колко пръста си си вкарвала най - много ?
С какво мислиш да се занимаваш ?
n00bs
^Да поясним, колко пръста във п*тката че 100% ще питаш "къде, в устата ли"![]()