.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Cool Плаж с приятели?

Извинявам се, ако темата се повтаря или е на грешното място!

На 12 години съм и това лято имам желание да ходя на плаж с приятели - сами. Мама не иска да ходи на плаж, татко също и се оказва, че не мога с никой да ходя Мама не ме пуска на плаж, защото се страхува. Как да й гласувам доверие? Та ние само ще се съберем примерно 10 човека, ще играем плажен волейбол, ще се печем малко.. ще се забавляваме в морето естествено, както се казва "на плиткото", е колко плитко водата да стига до гърдите и така Имаме идея да вземем някой възрастен и да се качим на водно колело, обаче няма кой.. Сега знаете кеф е на тийнейджърите да ходят на плаж сами.. пък и има си спасители! Като има спасители никой не е казал, че може да правим, каквото искаме! Ще ходим там, където има повече хора и без МЕДУЗИ! Моля за съвет, как да накарам мама + тати да ходя с приятели на плаж!

нямаш шанс на твоята възраст и мен не ме пускаха за това ходих скришно докато не ме хванаха и не ме наказаха но няколко дни след наказанието майка разбра че няма лошо да ходя на плаж и така се отървах ))

Цитирай Първоначално написано от mariana90 Виж мнението
    нямаш шанс на твоята възраст и мен не ме пускаха за това ходих скришно докато не ме хванаха и не ме наказаха но няколко дни след наказанието майка разбра че няма лошо да ходя на плаж и така се отървах ))
    Много жалко! Тя ми вика докато не стана на 16 няма да ме пусне на плаж!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Какви тийнове, вие сте само на 12. И все пак, няма как да я накараш. Мен за първи път ме пуснаха на море сама с приятелки на 12 годишна възраст, ама бяхме с група от училището. Няма ли такива при вас - екскурзии?

Ами.. сега така се наричаме, поне в даскалото сме определени като такива Не организират..

Страх ги е, нормално е. Миналата година лятото имаше един случай, летен училищен лагер, правят си снимки на кея, обаче има големи вълни и ги връхлита една. Три момичета навътре в морето, двете ги спасиха, а едното се удави. Нормално е вашите да ги е страх. Мен за първи път ме пуснаха сама на лагер на 12, но аз съм друг случай. Мои роднини бяха в съседния хотел отседнали и аз реално бях с тях на плажа. Беше забавно.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    кажи, че ще стоиш на брега и няма да влизаш..печете се и така
    аз на море отидох за първи път сама на 13, но бяхме с ученически лагер
    а на плаж не помня..може би съм била 6ти клас, но преди това и желание съм нямала..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Тя ми няма доверие Казвам и, че няма да сме на дълбоко, но тя казва, че откъде да знае дали няма да влезем навътре..

Супер фен Аватара на Your.Passion
    На мен на 12 ми даваха защото баба ми работеше в един от хотелите и беше близко и нали ако станеше нещо ..Ако държиш връзка с майка си на плажа постоянно ,незнам може и да те пусне..Ама не вярвам ,все пак е нормално да се притеснява .. Ако не ,вземи брат си или сестра си ако са по големи или ако въобще имаш такива,а ако нямаш на някой от приятелите ти и така той или тя да ви 'наглежда' .

Няма как да ги убедиш ... Родителите са си такива, вечно се притесняват за децата си ... А и наистина, ти си все още на 12 ... А пък, ако са чули за някаква случка, свързана с деца и вода (разбирате ме какво имам в предвид) просто ...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Мен за първи път ме пуснаха чак в 8ми клас.
    Малки сте още, на 12, нормално да се притесняват вашите и да не те пускат. И аз нямаше да си пускам детето просто така.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И мен, лятото преди осми клас ме пуснаха за първи път на плаж с приятели :Д А съм от морски град.
    Според мен реакцията им беше нормална, де, нормално е да ги е страх, хиляди неща стават и спасителите не винаги могат да ти помогнат. Сега брат ми е колкото теб и иска да ходи сам и се радвам, че родителите ми не го пускат, мен самата ме е страх.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Мда,малка си още...но може да помолите някой родител на твой приятел/приятелка да дойде с вас щом твоите не могат.

Фен Аватара на Wasilena
    Град
    Warna ;]]
    Съвсем нормално е да не те пускат.. на 12 си играех още пред блока,а на плаж ме пуснаха сама за пръв път на 14 (като се има в предвид,че съм от морски град).. не знам къде сте се разбързали,да ходите на плаж сами толкова малки..
    I was born to be somebody!

Докажи на майка си че МОЖЕ да ти има доверие.. ! Аз от много малка ходя на плаж с приятели понеже нашите работят в курорт Но даже и да не работят там пак са ме пускали .. Просто ДОКАЖИ на майка си и баща си че може да ти имат доверие .. Ако са те пускали да спиш в приятели също помага

Цитирай Първоначално написано от crazy_Smile Виж мнението
    Докажи на майка си че МОЖЕ да ти има доверие.. ! Аз от много малка ходя на плаж с приятели понеже нашите работят в курорт Но даже и да не работят там пак са ме пускали .. Просто ДОКАЖИ на майка си и баща си че може да ти имат доверие .. Ако са те пускали да спиш в приятели също помага
    Ммм..да! Като се сетя за това ми става смешно.. бях на селото на моята БФФ За два дена ударихме голям купон.. беше яко.. не знам.. ще пробвам някой ден да кажа на татко да седне по-далече от нас и те да не знаят, че е сме с него и така..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз съм от морски град и започнаха да ме пускат на 14 на плаж с приятели.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си