.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 138

Hybrid View

Тема за КНИГИТЕ!Какво е отношението ви към тях?

Не се и съмнявам,че четете книги.За това направих тази тема,за да споделите всички хубави,вдъхновяващи,интере сни,скучни,идиотски,неверо тни и т.н книги ,които сте чели!Много добре знам,че има и такава тема в Наука ,както и в Музика и ТВ,но след като не виждам връзката от Музиката и ТВ-то с книгите,така и тук мисля,че дори и да не е точно такава тема,пак и е мястото тук,защото все пак книгите ги четете у дома нали (е не винаги).Ако пък е имало друга такава тема може да е заключите.И така.Споделете тези книги ,които изредих по-горе,какво ви хареса и какво не,коя е последната книга,която прочетохте,и коя смятате да започнете сега?
    Аз последно четох изучаване на древни езици,но сега си взех преди 20 минути "Изгубения Символ" от Дан Браун.От мнооооогоо време се глася да я чета,ама се отлагам.Е сега ще я прочета.

A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    От доста време насам съм се нахвърлила върху разказите на Стивън Кинг. За съжаление покрай следването не ми остава необходимото време и енергия да им посветя нужното внимание, но горещо ги препоръчвам на любителите на жанра. Към момента съм на сборника Night Shift (197 и съм очарована!
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Пловдив
    Единствената книга която съм прочела и ми е харесала беше ДИАГНОЗА ТИЙН.Другите даже не ги помня ..
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Най-любимата (засега) е Стъклен домм!!!

Просто много ми харесва сериалааа!!!!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Любимата ми книга - "Отнесени от вихъра"
    Иначе има много интересни книги,които бих препоръчала - "Брулени хълмове","Мастиленият лабиринт"-много добра книга от българска авторка..
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Sisito941
    В момента чета "Има такава любов" на Били Грийн..интересна е,аз по принцип без книга не оставам..обожавам да чета!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз редовно си чета книги - не знам,когато седна да чета се успокоявам напълно..И мога да чета книги с часове,без да спирам..

Иначе последната книга,която прочетох беше "Вечната Амбър"...Сега мисля да започна нещо на Тери Пратчет,може би "Ти можеш да спасиш света"...

Най-скучната ми беше поредицата "Хари Потър" - не знам защо,не ме изкефи чак толкова много..

Иначе ще следя темата с интерес ((:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Доста съм чел-приключенски книги,енциклопедии,историч ески,вмомента съм се спрял на фентъзи-Толкин

Аз много обичам да чете, особено когато започна някоя многоо интересна книга. Сега смятам да почна Лукс от Ана Годбърсън ; )
    After a hurricane comes a rainbow. <3

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    В момента чета "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния" и подзаглавие "Защо мъжете не чуват, а жените не могат да се оринтират по карта" на Алън и Барбара Пийз. Много ми харесва!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Ами в момента не чета нищо,но иначе сега и аз съм на вълна Стивън Кинг.Любимата ми книга е...ами,всъщност имам адски много любими книги:от "Здрач" до "Това е тайна" и "Кутия с форма на сърце".Имаше още една "Чирак на вампира" ,но не новата поредица,а една по-стара.А най-скучна ми беше "Под игото" ,която така и не дочетох (първата книга,която оставям,редом с "История славянобългарска").

Супер фен Аватара на Korrnyy
    На Стивън Кинг по едно време му започнах книгите.. Хареса ми "Мизъри".
    Иначе поредицата на "Здрач", "Училище за вампири", "Светът на Али", "Хари Потър" чиито книги прочетох много отдавна. "Изгубената Роза" много ми допадна, също така и "Брида" На Паоло Коелю..

Въобще обичам много да чета, но наблягам повече на фантастиките и криминалните, много ме влекат.
    Трагедията е пълна...

За мен това е една отминала ера...И на мен ми беше интерестно като бях малък ама тогава нямаше д-р Хаус примерно.Няма смисъл да се превръща в морална норма това за мен.Аз през живота си съм прочел повече субтитри и форуми от колко книги.Това означава ли че не чета?!Не мисля...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mario95
    За мен това е една отминала ера...И на мен ми беше интерестно като бях малък ама тогава нямаше д-р Хаус примерно.Няма смисъл да се превръща в морална норма това за мен.Аз през живота си съм прочел повече субтитри и форуми от колко книги.Това означава ли че не чета?!Не мисля...
    Разликата е доста голяма в това да прочетеш някоя книга и някой форум..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на radeberger
    Художествената литература обогатява речника.

Последно прочетох няколко книги от поредицата "Страховитото в науката" (не че това може да се нарече литература )

И сега започнах "Психология и вътрешна свобода" на Пиер Дако.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Художествената литература обогатява речника.
    Една от причините да предпочитам английска литература в оригинал. Развлекателно и образователно.

Горещо препоръчвам The Colour of Magic на Тери Пратчет за любителите на жанра. И въобще Пратчет. Невероятен писател.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Аз сега почнах да чета Разшифроване и значение на древни символи , но не съм сигурен точно на кого е.

Супер фен Аватара на psych0
    последната книга, която прочетох беше "Анатомията на Питър" на Джош Базел. Много ми хареса.
    обичам да чета книги. Книгите от Здрач са много интересни, не са бозави като филмите.
    Книгите на Дан Браун са много интересни имам 3 в нас, прочетох ги на един дъх.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Цитирай Първоначално написано от psych0
    последната книга, която прочетох беше "Анатомията на Питър" на Джош Базел. Много ми хареса.
    обичам да чета книги. Книгите от Здрач са много интересни, не са бозави като филмите.
    Книгите на Дан Браун са много интересни имам 3 в нас, прочетох ги на един дъх.
    Оо да,Дан Браун е жесток просто..

книгите колкото и да е зле са отживелица ... заменени от филмите,списанията ... аз рядко чета(осъзнавам,че е лошо но винаги когато имам свободно време си чета нещичко... ) и много често след като гледам много интересен филм и видя,че е направен по книга,чета и книгата ... Любимите ми книги са "Дневниците на вампира" ... обичам криминални романи - "Азбучен убиец","По стъпките на мъртвеца", "Убийство в Ориент Експрес", "Мъртвата зона" ... сега една приятелка ми каза за книгите,по които е писан сериала "Pretty little liars" (любим ми е) и мисля да ги почвам
    съвета ми : когато имате свободно време,не се чудете кой да зарибявате по скайп или какво да си пишете във фейсбук еми отворете една книга,или дори в интернет има много много книги ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    отворете една книга,или дори в интернет има много много книги ...
    Четенето от интернет не може да се сравнява с чувството да отвориш една книга пред теб, да шумиш със страниците и да следиш всеки ред с пръст, а не с мишката
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Разликата е доста голяма в това да прочетеш някоя книга и някой форум..
    Разбира се че е така...четенето развива въображението и т.н ,но това не че не чета не узначава че правя нещо лощо..

Голям фен Аватара на ysmivka
    Ами бих казала, че обичам да чета. Когато чета си почивам много повече отколкото когато "просто стоя". В момента чета Шифърът на Леонардо на Дан Браун. Преди това съм чела 4-те книги от поредицата Дневниците на вампира, а петата още я дочитам . Също така и на Нора Робъртс съм чела ...
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от ysmivka
    Също така и на Нора Робъртс съм чела ...
    Страхотна е!
    Кои книги си чела?
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Аз мн ама мн обичам да чета. Чета почти всичко . Но люби ми са ''Хари Потър''( обожавам го) , ''Властелина на пръстените'' както и книгите на С.Кинг и Дан Браун (двамата са ми новата мания).

П.П. Искам да отбележа, че е мн тъпо да се хвалите по форумите колко малко четете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си