- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Euro 2012 /коментарите тук
Англия не струват...
Испания днес ще вземат мача... дано вземат и финала
Мачовете не успявах да ги следя много до момента, понеже съм на работа и зяпам само от време на време на таблета...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Мачовете днес мисля, че са ясни...Испания бие, колкото и да са ми противни, даже съм ги пуснал точен 2-0. Ирландия-Хърватия е чиста 2-ка, даже се чудя дали да не го пусна и него точен...
някой играе ли в адидас голден буут чалиндж?
Аз не съм толкова сигурен за хърватите. Доста вероятно е някой X да врътнат. Ирландците са костелив орех.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Момчета и момичета,тази вечер ще вечеряме жабешки бутчета.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Днеска мощно за хърватите! Ако може циганьорите и жабарите да врътнат Х ще е най-добре.
Иначе на това първенство съм за хърватите. Освен тях ме кефят Ирландия и Холандия, но след вчерашната издънка шансовете им излизане от групата драстично намаляха, но ще видим.
От група А предпочитам Полша и Чехия пред руснаците и гадните гърци, но ми е все тая реално...
От група Б няма отбор, който откровено да ме дразни, а от фаворитите на първенството съм за Холандия и Германия. Дания също ме кефят.
От група Ц са моите хора - хърватите и ирландците, жабарите и циганите ме дразнят, но не виждам как ще се класират и 2та мои отбора, но имат някакъв шанс хърватите.
От група Д много ме дразнят французите...надявам се шведите да продължат :Д
Ще говоря повече след като всичките отбори изиграят поне по един мач. : )
Смятам, че мача между Ирландия и Хърватия ще е интересен за гледане, защото реално...ако искат да продължат напред в турнира, довечера ще им трябва тази победа иии очаквам да се получи открит и хубав мач. : )
И на мен ми е чудно как сте толкова убедени за 2ката, въпреки че съм за хърватите...
Всичко може да се случи довечера.
Испания - Италия 1/Х
Ирландия - Хърватия Х/2 :Д
Най-успешният европейски отбор започва похода си към нов успех. FORZA ITALIA и нека затворят устите на всички "специалисти", които разбира се отдавна са ги отписали.
.. sometimes we need a little magic!
Испания няма победа в голям футболен форум (в редовното време) над Италия от 90 години насам...което ме обнадеждява, макар и малко :о)
:3
Последно редактирано от Jacqueline : 06-10-2012 на 14:35
.. sometimes we need a little magic!
![]()
1 : 1
![]()
Последно редактирано от bootyboy : 06-10-2012 на 17:23
6б3З10
отварям бирата от сега от снощи до сега съм спал само 2 часа и ще ми бъде изключително тежко да остана жив до полунощ, но няма да лягам няма да пропусна нито един мач..дадох прогноза победа с 2-1 за Испания, но иначе съм за Италия. Дано ме изненадат приятно и стигнат до трите точки ;]у веее испанциииииии большой пиздец _ |_![]()
6б3З10
Аре да почва вече, че си чакам хикса, иначе ше ги избиядано стане интересен мач, нищо че ги мразим и двата отбора
1:1
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
айде днес испанците и утре англичаните, че съм залагала![]()
да загубиш дано
ае химнитеее![]()
6б3З10
6б3З10
все едно слушам състава на омразната Фарса к>р за тях вееее
li0n тръгна ли щот има и др ама без бг коментар
6б3З10
омг гаф : ФРА - ПОР хахахахха
опрайха го![]()
6б3З10
давайте момчетааа агресиииияяяя
6б3З10