- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Euro 2012 /коментарите тук
добре е.... излезе ми акъла с тая засадамного напъваха поляците в началото ама после руснаците се взеха в ръце добре е.... екстра е така да завърши
наздраве за хубавия резултат
![]()
Ето така трябваше да звучи песента на Евро 2012
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
айде дружина полскаааааааа
6б3З10
поляците играят, но не смятам, че има кой да бие Русия в тази група. Сборная, напред! Предлагам тази та да се прекръсти на "Пред градската баня"![]()
айдееееееееееееееееееееее ееееееееееееее дружина полскаааааа свиририри беееееееее на дудудк
6б3З10
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
руснаците да опуснат толкова възможности... айде бе.... к`во спите :/
фууууууууууууу къде я прати ве
6б3З10
де----а! Хубав удар на Аршавин. Нищо, още 20 минути има![]()
Съдията да си го завре тоя картон отзад да му еба майката
Първото полувреме му симпатизирах обаче си е поредната мръсна шваба
да си завре и дюдюка - спести им директен червен на поляците - кютук![]()
и мен за това много ме е яд, пак ги подпират майка им мръсна, както и с гърция
да си зАвре и свирката отзад, има место
Последно редактирано от RedArmy : 06-12-2012 на 20:54
има, те педалите нали знаеш, че по начало са по - широчки, ще има къде да си я тури![]()
аре жълт картон за бавене на играта бе, 5 минути си я подаваха тая топка
тихо да не ти даде на теб картон, че се обаждаш. Баси и съдийския мач, баси и съдията баси![]()
отказвам да гледам повече мачове с участието на полша и украйна - не ми се гледат съдийски извращения![]()
ей деа... всички ме дънят... добре че днес не съм слагала пари...баси майката ;/
Между другото вчера четох един коментар в winner.bg на който трябваше да се обърне повече внимание, защото е пророчески:
sinner78 543 11 юни 2012 [16:41]
Русия се разправи с Чехия с 4:1 и сега всички очакват същото да се случи на Полша.Логично,много вероятно,но ... според мен мача е възможно да стане Х и ще се опитам да обясня защо. Русия освен този мач има още един мач с Гърция.Ако днес Гърция загуби от Чехия,а Русия не успее да победи Полша последния мач между Полша и Чехия ще е мача,който ще изстреля Полша от групите за сметка на Чехия.Поляците много ги подпират и домакините изобщо и не е случайно,че мачовете са наредени така в тази домакинска група.Преди последния си мач (при победа над Гърция) Чехия ще има 3 т.,а Полша 2 т.(при Х с Русия) така победата над Чехия ще изпрати Полша заедно с Русия напред.Още не му е времето,но ако погледнем и другата домакинска група тази на Украйна не е трудно да се забележи,че последният им мач е с Англия(при резонна загуба на точки от Франция и един Х с Швеция мача на Англия също става протоколен и без значение).има доста условности,но футбола понякога нещата не се случват на терена.Вероятна 2-ка,но не се изненадвайте ако тя се превърне в Х.... Успех
ае са просто те е яд че не бихте
6б3З10
тея поканиха целия StarAcademy да им пее тоест на нас
6б3З10
яд ме е че сложиха германско прасе да свири мача и че вече втори мач ги подпират, очаквам и в следващия да е същото, резултата не съм го оспорил
2 абсолютно ненужни картона - на Денисов и на Дзагоев, а в същото време заслужен червен на полша изобщо "не го видя"
а тоя полски глист дето коментира по телевизията кво се прави на ударен, че не е имало инциденти, що не каже за полските фашисти, които са потрошили момчетата
Последно редактирано от RedArmy : 06-12-2012 на 21:27