- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Euro 2012 /коментарите тук
тая пуйка също кво квичи там и повтаря глупостите на коментатора. Изкарват целия успех на руския отбор само благодарение на Адвокаат. Не че той няма големи заслуги, но отбора не го прави само треньора.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Съдията,съдията,съдията педерас!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
С риск да си спечеля много антифенове...аз бях за Полша и съм доволен, макар че и победата не беше далече от истината.
Важното е, че маляките си стягат куфарите да берат маслини...
Освен тея, за мен другите големи химни са на Германия (естествено) и Словакия. На Черна гора също е доста добър.
Иначе снощи ми стана много криво. Слабо съдийство и поредното подпиране на домакина. Въпреки че те и руснаците не си даваха много зор накрая и си играха и те за равен. Както и да е, важното е днес моите хора да бият и да са първите класирали се напред.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Дания - Португалия 2 (въпреки победата на Дания)
Холандия - Германия - тук не се наемам за прогноза, ще е зрелище : )
Последно редактирано от psychopath : 06-13-2012 на 13:34
аз се наемам - два гола разлика в полза на Германия, може би един на 3 или 0 на 2. За германците ще съм![]()
Дания - Португалия го виждам чиста единица, в най - лошия случай за датчаните - хикс. Но едно 1 - 0 мисля, че ще е оправдано с оглед на отборите. Пък и ми е много кеф да гледам гея роналдо как реве![]()
2:2
![]()
Последно редактирано от bootyboy : 06-13-2012 на 17:38
6б3З10
леле като го гледам гея кристиано как се облизва в кородира ми иде да му пратя Азис направо. Смешници а и двамата с нанито![]()
Единственото, което ми харесва в португалците, е химнът. Някакъв такъв ведър ми звучи.
Иначе ме кефи и на коя песен излизат отборите на това Евро - Heart of courage.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
не аз променям в движение резултата
казал съм 1-1
6б3З10
не съм голям фен на датчаните, ама тук ще викам за тях![]()
органически не мога да понасям иберийци и португалци, поне що се отнася до футбол![]()
много смотан удар на Роналдо
6б3З10
не може да загуби Португалия щото знае кво следва....
6б3З10
може, може. А те патката така или иначе ще си я получат![]()
при победа на Португалия групата ще се завърже още повече, а при победа и на Холандия по-късно няма да е ясно кои отбори се класират за 4финалите
6б3З10
манафа пепе беше нацункан от гея кристияно. Нищо, аз още си твърдя, че ще свърши единица![]()
Панцерите са на границата,фрау Меркел е готова и тяАко бият сиг ще си обърнат цялата държава
![]()
Creative Technologie