- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Euro 2012 /коментарите тук
вкарай ве де'иба трябва да взема 7т
а киндергарден бирените са оранджеви зна4и си за лалетата
6б3З10
не ще и не ще да влезе един път
6б3З10
Испания кога играят и с кой? (да знам, да викам срещу тях ;д)
накрая да не се окаже че в контрола сме победили най-слабият отбор на Европейското![]()
6б3З10
14.06 21:45 ч. Испания - : - Ирландия
6б3З10
"няма свежест, няааама свежест. Лалетата са доста оклюмали" - мдам![]()
Пу дано Ирландия да бият, аз и без това съм им фен(на тях и на всичко, свързано с Великобритания по какъвто и да е начин)! Айде, леприкончета, да ги смажете ;р
Е, може да са поувяхнали, ама това полувреме задобряха откъм защита, струва ми се... (демек някой им поля дефанзивните редици ;д)
до одеве се мъ4их с 1 литър каменица фрешлимон, сега като отворих кен4ето ариана радлер мога да усетя разликата
6б3З10
адееее вЛеееееееееееееееееееееее ее влеееззз мааа шундо
6б3З10
ся съм за лалетата дам... дайте им да вкарат един гол да са радват бее![]()
айдееееееееееееееееееееее еееееееее спирайте искам то4китеееееееееееееееееее
6б3З10
влезна, влезна. Ама пак си падат геройски. Аз съм казал 1 на 3, да видим![]()
Ааааааааааа! Браво на Нидерландия, баси якия гол! Баси, майка ся само да посмее да ме изпъди да си лягам, без да съм си догледала мача, само да посмее!! ;д
и ти ли си моми4е бааах футболните фенки тука![]()
6б3З10
Еее, кво като съм момиче, голяма работа... аз и футбол гледам, и волейбол, и баскетбол (макар че баскетбол изключително рядко хващам и изобщо не съм запозната с отборите и играчите и т.н.)
просто в тая тема пишат повече момичета отколкото момчета
накъде върви света![]()
6б3З10
Ем няма лошо, крайно време е и момичетата да прогледат нещо по-нормално от турски сапунки ;д
Как е мача, че ме мързи да пускам телевизора? 1:2?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
само да не вкарат пак някой гол в последните минути като предния ма4, изгубих 3 т .но тук става дума за 7
6б3З10